reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Oleśka, mi za nowy przez stronę tchibo policzyli 180zł, bo wzięłam jeszcze bluzeczki i rajstopy i wtedy jakis rabat naliczyli. biorąc pod uwagę kombinezony innych firm, ktore oglądałam, to wydaje mi się ze jak za zimową kurtkę i spodnie, to cena jest w porządku.
a patrzyłam na allegro na używane, to rzeczywiście wysoko licytują... nawet do 120 zł... :/ a niektórzy sprzedawcy życzą sobie nawet 160 za używany kombinezon :szok:

reklama
u nas Agata tez w Wójciku wyskoczy tej zimy....
jak wiadomo wstawiłam już zdjecia...
ale dla przypomnienia, bo na żywo się napatrzeć nie mogę [lol]
jednoczesciowy do wozka i samochodu:
http://www.wojcikonline.com/wojcik/foto.php?id=36079

na łażenie po śniegu:
spodnie: http://www.wojcikonline.com/wojcik/foto.php?id=36132
kurteczka: ....................... nie mogę znaleźć.....
plus oczywiście kurteczka z Zary ta w kropki..

edit: no i wyszlo, że jednak niecierpliwa jestem... znalazłam... http://allegro.pl/wojcik-kurtka-male-krawiectwo-r-80-2011-2012-i1838316727.html tyle że ja dalam mniej za ta kurtke w sklepie Wójcika....:)

Ostatnia edycja:
alcia fajne buciki :-) jaki Rozmiar Mateusz nosi? no i jak mu się w nich chodzi? :-)

co do kombinezonów to ja mam dosyć szukania.. moje dziecko jest niewymiarowe..
sprawdzając wymiary, to każda kurtka ma za krótkie rękawy, a spodnie za długie nogawki..

ojej czyli nie zartujesz ? mowisz o tym???? edit: sorry, ale jak dla mnei wyglada jak z pomaranczowej ceraty z z szarym klakiem przy kapturze ktory bedzie dziecko laskotac..moze w realu jest elpsza ale fotka z allegro straszyyyyyy

1838316727

Ostatnia edycja:
Wiolan, jak zaczęłaś wklejać zdjęcia, to myślałam, że już wszystko czarne kupiłaś ;P ale czerwona kurtka ożywia całość i będzie pięknie. A moim faworytem jest kurteczka z ZARY w kropy - po prostu cudna! :)

strega: jak widac mamy inne gusty i o nich absolutnie dyskutować nie będę... dodam, ze to futerko jest odpinane i chyba nie sądziłas że zafunduje mojemu dziecku takie przyjemności jak wchodzenie kłaków do buzi.... i nie do końca rozumiem tych aluzji.. ale to widocznie ja mam spaczone poczucie humoru....

Wiolan, Agata ma niezły wypas kurtkowo- spodniowy na zimę... tak się zastanawiam, czy w takim razie jedne ocieplane spodnie i 2 kurtki na zimę to nie za mało? A jeśli chodzi o zakupy, to ja też jestem jednak fanką kurtki z ZARY...:tak:

reklama
Do góry