reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

kurczę, a ja właśnie wyoglądałam na allegro wszystkie kombinezony na 80 i 86 i ŻADEN mi się nie podoba:baffled:.
Muszę pojeździc po sklepach i pooglądac 'na żywo', to może coś mi wpadnie w oko...

reklama
Afi, jak patrze na te wymiary to ja dla aguski bym wzieła ten wiekszy. Wiadomo że zimą grubsze ubranie pod spodem itp. Poza tym zima długa jest wiec nawet jak na poczatku troszkę będzie kurtka albo spodnie przyduże to szybko to sie zmieni.
Tylko pamietaj ze moja mała juz 13 kg wazy wiec chyba troche wieksza od Jagody jest...
A w Łodzi nie macie Tchibo żeby skoczyc zmierzyc? Chyba w Galerii Łódzkiej kiedys był ich sklep.....

hehe :) Tysiu, jest tchibo :) tylko nie ma komu iść mierzyć ;) ja w łóżku, a M. ... :/ jak usłyszy,że ma jeszcze lecieć z dzieckiem kombinezon mierzyć, to dzisiaj kolacyjki pewnie już nie będzie... ;P ;)
ale dziękuję za twoje uwagi. wezmę ten większy i najwyżej będzie go nosić w drugiej połowie zimy. na razie ma jedną zimową kurtkę rozm. 80, która jest na nią dobra. spodnie zimowe też ma, tylko nie pod kolor... ;P ale coś wymyślę ;)

Mama taka kaprysna i wybrzydza czy naprawde takie brzydkie? tu to kombinezonu nie uswiadczysz..chyba ze do wozka dla malutkich dzieci..lezacych
ejjj, no będę patrzec na to ubranie codziennie przez parę miesięcy, więc musi mi się podobac...
a pisząc kombinezon miałam na myśli zestaw: kurtkę + spodnie.
Niby mamy jedną kurteczkę spadkową z 5-10-15, ale jest dośc zniszczona, a jak ją uprałam, to zszedł z niej napis, mimo, że prałam w 30 st:/

Przewidujecie taki nagle przyjscie zimy? ze taka akcja na kombinezony? wszystko mozliwe z sandalow w kozaki i kombinezon Afi ..wstrzymaj sie ..moze juz niebawem nabierzesz mobilnosci i pojedziesz przymierzyc z Jagoda...moze jutro nie spadnie jeszcze snieg

strega, wysyłkę mam za darmo, w razie czego mam 10 dni na zwrot. Z wymiarów zdecydowałam się na większy. Jak będzie bardzo za duży, to zwrócę, sprzedam, albo będzie na przyszły rok. Na co mam czekać? W zeszłym roku chciałam Jagodzie kupić drugi kombinezon w grudniu i szczerze, to już wszystko było bardzo przebrane.. W Łodzi są dni, że jest już bardzo zimno (np. rano 7 stopni) i M. rano zakłada Jagodzie kurtkę na polarze i cienką czapkę.

W Polsce zimy są srogie, a pierwsze mrozy przychodzą już w listopadzie. Co śmieszne, pierwsze zimowe kurtki i kombinezony pojawiły się w sklepach w sierpniu ;)

Wydaje mi się, że część mamuś już się zaopatrzyła w kurtki zimowe, a przynajmniej zaczyna o tym myśleć ;)

Ostatnia edycja:
Nadia ma zakupiony kombinezon (kurtka ze spodniami ) z wójcika na początku września,bo wtedy jeszcze był wybór i rozmiary (86).Co do bucików nosi rozmiar 5 (angielska rozmiarówka), latem miała przywiezione z Anglii trzy pary bucików clarksa, kupione na wyprzedażach po 10 funtów i rewelacyjnie się teraz sprawdzają :-) Nie potrzebuje żadnych butów na jesień, problem jest z zakupem kozaczków na zimę,bo debatuję nad wyborem rozmiaru,czy brać 22, czy 23 ? Ale za tydzień idziemy na zakupy,więc pewnie na coś się zdecyduję ;-)

reklama
Afi, śliczny jest ten kombinezon. Szczerze pisząc, to miałam na niego chętkę dla Jagody i nawet dwa licytowałam, ale za dużo podbijali, jak za używane i odpuszczałam:(

Do góry