reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

najbardziej bym chciała taki wiatrak/młynek do wody, z góry nalewa się wody i wiatrak się kręci, ale nie mogę tego znaleźć
jak ktoś znajdzie to prosze o namiary
a stronkę z ładnymi zabawkami mi ktoś podrzuci, bo mi się nie chce szukać?

bALI W SMYKU SĄ Z TEJ TAŃSZEJ SERII smiki-chyba, z pół roku temu kupowałam kuzynce.....

JustMe domestosem je i szczoteczka.....nie beda czarne tylko trzeba regularnie

reklama
Aldonta, dzięki, ale mi chodzi raczej o takie zabawki, które nabierają wodę do środka i później, przy wyciskaniu z nich tej wody, wypadają czarne farfocle. Kaczki już poszły out.

Aldonta, dzięki, ale mi chodzi raczej o takie zabawki, które nabierają wodę do środka i później, przy wyciskaniu z nich tej wody, wypadają czarne farfocle. Kaczki już poszły out.
Fuj, też mi się tak robi. Teraz dzieciaki mają w wanience zbieraninę przypadkowych zabawek:/ kubeczki, twarde gumowe zwierzątka, mała plastikowa butelka, niezla rzeźnia co?

Kupiłam dzisiaj w Stonce, cuuudne naklejki na ścianę, jedne to cały alfabet ze zwierzątkami a drugie miarka wzrostu. Są wypukłe i bardzo kolorowe. Będą mi pasować do ściany na której namaluję zwierzątka z mkota.:)

Bali my mamay taki mlynek..byl w zestawie z jakismis zabawkami do piachu w hipermarkecie ...faktycnzie fajna sprawa...tylko woda splywa powoli i Mateusz polowe jest w stanie wypic zanim sie wprzeleje hehehe

barzo faje są, ale trzeba pilnowac aby woda w nich nie zostawała ani troszkę.. bo jak zostanie to sie w środku legna bakterie i dlatego te czarne korzuszki sie robia.. na dodatek w tym kożuszku grzyby rózne nieszlachetne są...

Bali my to mamy i Majka je uwielbia :) Mamy też z tej firmy takie delfinki 'grające' TOMY - Delfinki do kąpieli - Delfinki Do Re Mi (1805438044) - Aukcje internetowe Allegro i też jest nimi zachwycona :)
a te delfinki nie topią się?? my mamy kilka takich nakrecanych ale nasze to u'boty sie po czasie robią...

najbardziej bym chciała taki wiatrak/młynek do wody, z góry nalewa się wody i wiatrak się kręci, ale nie mogę tego znaleźć
jak ktoś znajdzie to prosze o namiary
a stronkę z ładnymi zabawkami mi ktoś podrzuci, bo mi się nie chce szukać?

ja Ci mocno to polecam: FISHER PRICE - PRZYJACIELE Z WANNY B0662 - KRAKÓW (1799523889) - Aukcje internetowe Allegro
nie zniszczalne.. u nas już są ponad 6 lat w domu.. i pewnie jakby jakie dziecko jeszcze chciało to się nada, bo mało zniszczone jest... tam dziecko sobie samo przykleja zabaki do tej maty, to żółte ma w środku młynek, jak nalewasz wode to sie kreci.. a mozesz pionowo mate dac i zabawki kaskadowo, wtedy masz wodospad... wyobraznia tu ma wielkie pole do popisu...

dlatego mam uraz do takich zabawek... albo jakaś mega rozwinieta wyobraźnię...

Ja muszę też dobrze zastanowić się nad zabawkami dla Jaśka. Teraz zrobiłam cały zestaw zabawek, które na allegro wystawię, bo leżą i się kurzą. Tym sposobem zarobię pewnie na jakąś fajną nową:) Całkiem niezłe ceny osiągają takie zestawy:)

wiolan, a te zabawki, które polecasz nie czernieją, skoro do nich też można wlać wodę??

Ostatnia edycja:
.. na dodatek w tym kożuszku grzyby rózne nieszlachetne są...

Hehehehe, a bywają też szlachetne?;-)

Właśnie, nad tym zestawem przyjaciół z wanny też się kiedyś zastanawiałam, tylko miałam właśnie wątpliwości, czy to kreatywne jest...

Oleśka, ja też muszę się wziąć za przetrzebienie zabawek.

Wiecie co mam nadzieję że się nie wygłupię z pytaniem ale zastanawiacie się już nad prezentami na święta dla naszych maluszków? jeśli tak to podpowiecie coś ;-)
u nas padnie chyba na sanki takie z oparciem, które można ciągnąć i pchać i dodatkowo ze śpiworkiem :-)
nic innego nie przychodzi mi na myśl, bo żadnych zabawek nie chcę,,...
....tym bardziej, że u nas zima trwa 3/4 roku:eek:

U nas buty zakupione w rozmiarowej rozpiętości od 21 do 23, w zależności od firmy...
no ja wziąłam dla młodego r. 22 i 23 więc zobaczymy...

ponoć bardzo fajne :-)

Ja muszę też dobrze zastanowić się nad zabawkami dla Jaśka. Teraz zrobiłam cały zestaw zabawek, które na allegro wystawię, bo leżą i się kurzą. Tym sposobem zarobię pewnie na jakąś fajną nową:) Całkiem niezłe ceny osiągają takie zestawy:)

wiolan, a te zabawki, które polecasz nie czernieją, skoro do nich też można wlać wodę??

tylko ta mata jest na przyssawki z silikonu, pozostałe mają system przelewowy i sa plastikowe, wiec nawet jak zapomnisz wode wylac, to w wiekszosci sama sie wyleje... a co sie nie wyleje i zostanie to ma otwartą przestrzen, to albo wyparuje albo sie dobrze i łatwo wyczyści... kreatywne?? mysle ze bardzo.. do dzisiaj kacper z agata razem wymyslają rozne kombinacje.. oczywiscie inne zabawki do tego tez sa....

JustMe
: no pewnie że są... np. prawdziwki:)) no ale one w zabawkach nie rosną...:p

reklama
o mowa o zabawkach do kapieli,my mamy ten zestaw ze smyka ,Ola dostala na roczek,Bali tam jest ten wiatrak tez. nie powiem fajany tez zestaw ale Ja juz gospakowalam bo zainteresowanie bylo srednie:sorry:kurzylo sie totoi nic wiecej(teraz lezy na dnie szafy)
U moich dzieciakow w wannie kroluja kubeczki plastikowe,butelki(Oleska podobnie jaku was),samochodziki,pistolet na wode itp zalezy co wezma ze swoich sabawek i to sie najlepiej u nas sprawdza:tak:

chcialam znaleźc ten zestaw co mamy i nie widze go

Do góry