reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ale ta babka w wiekszosci nowe sprzedaje, wiec nie sądze aby p jej córce bylo to wszystko.. poza tym na zdjeciach dziecko wygląda jakby mialo 15 kurtek.. chyba byłaby fanatyczką jakby malej kupiła tyle kurteczek...

...to zobaczcie co pisze na tej aukcji (o kompletowaniu garderoby:)) Oczywiście może to być mega ściema, ale może też nie być:)

...to zobaczcie co pisze na tej aukcji (o kompletowaniu garderoby:)) Oczywiście może to być mega ściema, ale może też nie być:)
no niestety wydaje mi się, że nawet jesli kompletowala garderobe to córka nie chodziła z metkami na karku:pPP zwykła handlara i tyle.. choć nie powiem, fajne ma rzeczy i fajnie ma córcię ubraną...

oleska: widzialas?:-)
next KURTKA 2010 ciepła ŚWINKA PEPPA 104 BAJKOWA!! (1816756662) - Aukcje internetowe Allegro
kurteczka na Jagodę z PEPPĄ...:tak::tak:

Ostatnia edycja:
niezła:-D:-D Pewnie Jagodzie by się spodobała,dla mnie chyba trochę za pstrokata:-D

Ale niestety muszę wznowić polowanie, bo kombinezon mariquity na który tak czatowałam sprzedał się za ponad 200zł + przesyłka.... strasznie mi szkoda, bo był śliczny.:-:)-:)-( Przy 175 zł odpuściłam...

no wlasnie tak o Jagodzie pomyslalam jak zobaczylam tą kurteczke:))

dziewczyny mam do sprzdania jeszcze kilka butelek oliwy monini za 17zł, termin ważnośći do 3listopada. może któraś się skusi. jak coś pisać na priv

reklama
jaki rozmiar bucikow na zime bedzie dobry jesli teraz Lilka nosi 20?

Dziecku stópka rośnie średnio co 8 tygodni o jeden rozmiar. U nas się to sprawdza książkowo. Ja bym brała 22, bo musisz mieć jeszcze zapas na ciepłą skarpetkę, pewnie też rajstopki i zrobi się prawie numer więcej. Myślę, że tej zimy to nasze dzieci zaliczą conajmniej 2 pary butów ze względu na rozmiar - za duże Ci się nie zmarnują na pewno :tak:

Do góry