reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziecku stópka rośnie średnio co 8 tygodni o jeden rozmiar. U nas się to sprawdza książkowo. Ja bym brała 22, bo musisz mieć jeszcze zapas na ciepłą skarpetkę, pewnie też rajstopki i zrobi się prawie numer więcej. Myślę, że tej zimy to nasze dzieci zaliczą conajmniej 2 pary butów ze względu na rozmiar - za duże Ci się nie zmarnują na pewno :tak:

....tym bardziej, że u nas zima trwa 3/4 roku:eek:

U nas buty zakupione w rozmiarowej rozpiętości od 21 do 23, w zależności od firmy...

reklama
ale ta babka w wiekszosci nowe sprzedaje, wiec nie sądze aby p jej córce bylo to wszystko.. poza tym na zdjeciach dziecko wygląda jakby mialo 15 kurtek.. chyba byłaby fanatyczką jakby malej kupiła tyle kurteczek...

Mi tez sie wydaje,ze corka robi tylko za modelke .-)))

tez tak mysle ale fakt ciuszki super i modelka tez

....tym bardziej, że u nas zima trwa 3/4 roku:eek:.
swięta prawda,niestety:-(

Krewetka ja tez bym wziela nr 22,teraz jest wrzesien,jak bedzie ladna jesien to moga chodzic w polbucikach/adidaskach itpa do grudnia na pewnojej urosnie nozka.

Ja wczoraj kupilam Oli buciki na teraz elefanten nr 21 wiec zimowe beda na pewno 22 jak nie wieksze.
Widze ze Wy juz na zime sie juz szykujecie;-)ja jeszcze nie mysle a potem pewnie jak bede chciala kupic to rozmiaru nie bedzie ale ja nie lubie za wczesnie kupowac

Wiecie co mam nadzieję że się nie wygłupię z pytaniem ale zastanawiacie się już nad prezentami na święta dla naszych maluszków? jeśli tak to podpowiecie coś ;-)

Ja się zastanawiam:tak: Tzn. myślę, co by tu rozsądnego memu dziecku wymyślić... z zabawek na pewno dostanie albo domek, albo statek piracki z Kiddielandu i może tą skrzynkę z narzędziami Mańka... tyle, że za dwa dni Franek ma imieniny i dostanie też trochę zabawek z tej okazji...

Alis, nie widziałam wcześniej tych delfinków, też fajne....! A co lepsze, delfinki czy ośmiorniczki? Bo część Frankowych zabawek do wody "letko" zczerniała i też muszę zrobić wymiankę..

najbardziej bym chciała taki wiatrak/młynek do wody, z góry nalewa się wody i wiatrak się kręci, ale nie mogę tego znaleźć
jak ktoś znajdzie to prosze o namiary
a stronkę z ładnymi zabawkami mi ktoś podrzuci, bo mi się nie chce szukać?

reklama
Do góry