reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Patrzyłam na ceny z tej firmy (Maiquita) i nowe kombinezony są po około 350!!!
Chyba bym na głowę musiała upaść, że by kupić w takiej cenie, no ale boję się, że cena pójdzie w górę właśnie przez firmę. Myślę że będę licytować do 150-160zł a potem odpuszczę:(

reklama
Agulam przejrzałam wczoraj ponad 30 stron na allegro i same dziewczynkowe mi się podobały, a chłopięce może ze 3 sztuki, z czego 2 jak się dobrze przyjrzeć były chyba przebarwione/wyblakniete, poluję na jakiegoś megasa

Właśnie w sprawie kurtek i kombinezonów.....
Nie chodzę po sklepach i dlatego nie wiem...
może wiecie ile kosztują fajne nowe dwuczęściowe kombinezony dla trzylatki.
Podoba mi się na allegro jeden ale nie wiem do jakiej ceny jest sens licytować.
Taki:
____KOMBINEZON ____ Mariquita_______ rozm. 104 cm (1807482184) - Aukcje internetowe Allegro
to co do tej firmy to ci podpowiem, ze wzielabym na rozmiar 110, bo one są mniejsze niż rozmiar podaje.. a skoro Jagoda ma 100 cm plus mały zapas to moze sie okazac że będzie na pozna jesien maly.... a Mariquita fakt, ze sie ceni za samą nazwę.. jakość już się średnio przedstawia... świetne jakościowo i tańsze w zakupie wychodzą ciuchy Wójcika.... są super i kolorki tez mają boskie...

Wiolan, laska napisała wszystkie wymiary, długość szerokość itd od kroku, od pachy i takie tam, wychodzi, że jest dość duży, kilka cm jest w zapasie. Dlaczego jakość jest średnia??? W ogóle nie znam tej firmy.
Wójcika Jagoda miała i rzeczywiście był super.

Ja dla Julki i Nadii kupuję kurtki + spodnie z wójcika.Także obydwie już obkupiłam na zimę.Kurtki zimowe wolę polskich firm,dlatego,że nadają się na naszą polską zimę,z tego powodu zimowe kurtki angielskie odpadają,bo tam są lżejsze zimy i kurtki cieńsze.
Nawet do sklepu nie chce mi się iść,rozmiary mam sprawdzone i kupuję ze strony internetowej
Sklep internetowy Wójcik Fashion

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry