reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dziewczyny, która ma jeszcze paputki.pl???????????
Leon dziś miał je 1 godzinę na nogach i czubki zdarte jak po miesiącu, a gumki ciasne, że się wrzynają
jestem lekko rozczarowana

my mamy Inch blue - od jakiś 4 m-cy bo najpierw były za duże ale i tak mógł je nosić. Nawet nie ma zadrapania - na czarnych. Mniejsze mielismy białe to sie sciurchały ale przy raczkowaniu nie ma bata...

dziewczyny, która ma jeszcze paputki.pl???????????
Leon dziś miał je 1 godzinę na nogach i czubki zdarte jak po miesiącu, a gumki ciasne, że się wrzynają
jestem lekko rozczarowana

Mówisz o tych prawda: PAPUTKI Kapcie 12-18 m. Dla małego smyka Rozm. M (1793653443) - Aukcje internetowe Allegro???? My mieliśmy 2 pary, ja byłam zadowolona bardzo, trochę się zdarły, ale to po jakimś czasie dopiero... w sumie Franek nosił dość długo. Potem zamówiliśmy w tym stylu. ale inny producent i z tych jestem właśnie średnio zadowolona, gumka odciśnięta na nóżce i dość siermiężna skóra... ale może to zależy od nóżki, nie wiem.

mam dokładnie od tej babki z wrocławia, normalnie się wytarło to lico w godzinę!

no tak Chrupcia, tylko ja zaoszczędziłam i dałam jakieś 38 zł :/

Malina, ujmę to tak: albo możesz być zadowolona, bo jednak pufa jest trochę tańsza;-) Albo coś może się "przypadkiem" na nią wylać...:-D Barszczyk?:-D

reklama
W biedronce od dziś jest wyprzedaż art przemysłowych. Tzn częśc juz od dzis a reszta od jutra. Zakupilismy komplet 6 szkl plus dzbanek na napoje za 10 zl. Poza tym sa np trampki po 5 zł, wentylatory po 30 zł, ostrzałki do nozy po 30 zł.... to wam tak na przykład piszę żebyście wiedziały jakie ceny.

Nad morze wyjeżdzamy jutro wieczorem, tak żeby przez noc zajechać.

Melodie, w grupie zostawiam w swoim profilu numer telefonu - jak bedziesz miala czas i ochote sie spotkac to pisz, dzwoń, zgadamy się ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry