Malina, Franio dostał od dziadków ten: Fotelik Sydney, Sauthon - AMKO dla dzieci, a sa jeszcze fajne w Łodzi, w Muzpony: Akcesoria | Foteliki/Siedziska | Muzpony
reklama
dziewczyny, która ma jeszcze paputki.pl???????????
Leon dziś miał je 1 godzinę na nogach i czubki zdarte jak po miesiącu, a gumki ciasne, że się wrzynają
jestem lekko rozczarowana
Mówisz o tych prawda: PAPUTKI Kapcie 12-18 m. Dla małego smyka Rozm. M (1793653443) - Aukcje internetowe Allegro???? My mieliśmy 2 pary, ja byłam zadowolona bardzo, trochę się zdarły, ale to po jakimś czasie dopiero... w sumie Franek nosił dość długo. Potem zamówiliśmy w tym stylu. ale inny producent i z tych jestem właśnie średnio zadowolona, gumka odciśnięta na nóżce i dość siermiężna skóra... ale może to zależy od nóżki, nie wiem.
malina29
Mama debiutująca
Just...ożesz..że ja nie trafiłam na te stronke Muzpony...śliczne są te fotelikiMalina, Franio dostał od dziadków ten: Fotelik Sydney, Sauthon - AMKO dla dzieci, a sa jeszcze fajne w Łodzi, w Muzpony: Akcesoria | Foteliki/Siedziska | Muzpony
a tak ..się pospieszyłam i kupiłam coś takiego..no to teraz zła jestem
WOREK, SAKO, PUFA, FOTEL SUPER CENA (1803561590) - Aukcje internetowe Allegro
aldonta
Fanka BB :)
dZIS W LIDLU kupiłlismy małej gumiaczki z ociepleniem......super sa najmniejszy rozmiar 22/23 mamy zapas ale ładnie chodzi choc pierwze kroki były zabawne hehe
reklama
tysia123
Fanka BB :)
W biedronce od dziś jest wyprzedaż art przemysłowych. Tzn częśc juz od dzis a reszta od jutra. Zakupilismy komplet 6 szkl plus dzbanek na napoje za 10 zl. Poza tym sa np trampki po 5 zł, wentylatory po 30 zł, ostrzałki do nozy po 30 zł.... to wam tak na przykład piszę żebyście wiedziały jakie ceny.
Nad morze wyjeżdzamy jutro wieczorem, tak żeby przez noc zajechać.
Melodie, w grupie zostawiam w swoim profilu numer telefonu - jak bedziesz miala czas i ochote sie spotkac to pisz, dzwoń, zgadamy się
Nad morze wyjeżdzamy jutro wieczorem, tak żeby przez noc zajechać.
Melodie, w grupie zostawiam w swoim profilu numer telefonu - jak bedziesz miala czas i ochote sie spotkac to pisz, dzwoń, zgadamy się
Ostatnio edytowane przez moderatora: