reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wiolan, laska napisała wszystkie wymiary, długość szerokość itd od kroku, od pachy i takie tam, wychodzi, że jest dość duży, kilka cm jest w zapasie. Dlaczego jakość jest średnia??? W ogóle nie znam tej firmy.
Wójcika Jagoda miała i rzeczywiście był super.
bo ja pamietam jak kacprowi kupowałam, to zawsze musialam brac wieksze niz wychodzila rozmiarowka... a rajtuzki to byla porazka, bo sie na pupie nie trzymaly....

reklama
.......czy jestem jedyną osobą, dla której ubrania Wójcika są przekombinowane?

Ja miałam w zeszłym roku kombinezony i się super sprawdziły,a Julce od kilku lat kupuję kurtki na zimę i jest ok.
Nie wiem czy stwierdzenie jest ogólne,czy do kolekcji chłopięcej ;-) aczkolwiek może niektóre wzory tak.
Kolekcja mariquita dla dziewczynek mi się nie podoba.
Na szczęście mamy też jakieś kurtki z zimowych wyprzedaży z zary i płaszczyk kupiony z tegorocznej kolekcji (nie mogłam się powstrzymać,jest przepiękny :-))

ja tak uważam :/ ale nie lubię się wychylać i też kupiłam na zimę Marqcośtam

:-D:rofl2:

ja znalazłam stronkę wyprzedażową Mariquity. Znalazłam dla Jagody taki komplet za w sumie 140 zł!!!!
Luknijcie, bo fajne rzeczy mają w wyprzedaży np z 2009r.
Mariquita outlet, sklep internetowy, wyprzedaż - Przemyśl | Strona główna

Super! Ja jakiś czas temu namierzyłam inną stronkę, z tymi ubraniami i tez kupiłam kilka rzeczy w dobrej cenie, ale nie pamiętam jak ten sklep się nazywał:zawstydzona/y:

no i gratulacje wygrałam płaszczyk nexta za 20 zł i niniejszym mówię dobrej nocy :D

...no to gratki!:) Płaszczyk w sensie trochę prochowiec?

nie wiem jak Just, ale ja chłopięce oglądam i są średniawe :/

Chłopięce nie podobają mi się w ogóle, a co do dziewczęcych, to jak dla mnie są własnie czasem przekombinowane- za dużo koronek, falbanek i jeszcze do tego dżecik. Oczywiście nie mówię o wszystkich ciuszkach, wiadomo, że siłą rzeczy nie zgłębiam dziewczęcej kolekcji;-) i nie wypowiadam się zupełnie o jakości, bo nie miałam z tymi ubrankami do czynienia. Chociaż np. ten płaszczyk, który wrzuciła Julita jest słodki:tak:

Ja Marquity jeszcze nie kupowałam, ale za to Jagoda miała kombinezon Wójcika, który dostała po córce mojej przyjaciółki. Majka chodziła w nim 2 lata, moja Jagoda też 2 lata i w bardzo dobrym stanie poszedł dalej w świat. Był śliczny niebieściutki. Taka szkoda, że już jest za mały:(
Jagoda miała jeszcze dwie koszulki Wójcika i też super. Bardzo stonowane, więc da się znaleźć ciuszki bez zbytnich upiększeń.

reklama
WoW!!!! Rewelka!!! Jak to się stało, że nikt go nie chciał? Jakbym go namierzyła, to niechcący biłabym się z tobą o niego i nie chciała odpuścić:D
Strasznie mi się podoba...

Do góry