reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
Ja bym zaczekała aż przestanie wszystko pchać do buzi. Moja na razie jeszcze wszystko "zjada" wiec plastelina i te sprawy odpadają.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
andziak: z doświadczenia wiem, że z takimi zakupami lepiej się wstrzymać az dziecko będzie w wieku około 3 lat...
szukam kurteczki dla Leona, a natrafiłam na coś takiego, przesliczna dla mnie, może jakiejś mamie córeczki się przyda link śliczna pikowana w kwiatuszki kurteczka 86 (1811976241) - Aukcje internetowe Allegro
aldonta
szukam kurteczki dla Leona, a natrafiłam na coś takiego, przesliczna dla mnie, może jakiejś mamie córeczki się przyda link śliczna pikowana w kwiatuszki kurteczka 86 (1811976241) - Aukcje internetowe Allegro
sliczna ale my własnie kupiłysmy sobie kurtałkę
agulam
bali ladna kurteczka,ja wole na zyo kupowac.ostatnio spodobala mi sie rozowa w grochykolorowe ale chyba podziekuje bo potem ciezko cos do tego dobrac.
moj Wiktor ma najczesciej kurtke w kratkea potem jak kupuje czapke to zawsze w paski mi sie podoba
BAli Upolowalas cos dla swojego smyka?
moj Wiktor ma najczesciej kurtke w kratkea potem jak kupuje czapke to zawsze w paski mi sie podoba
BAli Upolowalas cos dla swojego smyka?
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Właśnie w sprawie kurtek i kombinezonów.....
Nie chodzę po sklepach i dlatego nie wiem...
może wiecie ile kosztują fajne nowe dwuczęściowe kombinezony dla trzylatki.
Podoba mi się na allegro jeden ale nie wiem do jakiej ceny jest sens licytować.
Taki:
____KOMBINEZON ____ Mariquita_______ rozm. 104 cm (1807482184) - Aukcje internetowe Allegro
Nie chodzę po sklepach i dlatego nie wiem...
może wiecie ile kosztują fajne nowe dwuczęściowe kombinezony dla trzylatki.
Podoba mi się na allegro jeden ale nie wiem do jakiej ceny jest sens licytować.
Taki:
____KOMBINEZON ____ Mariquita_______ rozm. 104 cm (1807482184) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
oleśka bardzo podoba mi się ten zestaw...ale cena nie wiem jaka jest taka w sam raz