reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ile w Zarze kosztuje nowa kurtka puchowa dziecięca na zimę?
W tamtym roku miałam dla Aguski taka kurteczkę i byla rewelacyjna, w tym roku tez poluje na taka na Allegro tylko nie wiem do ilu oplaca sie licytowac.
są fajne po 89 zł:) mierzyłam nawet Karolkowi, ale jeszcze się wstrzymamy, bo może będą jakieś ciekawsze:)

edit:
mierzyliśmy tę:
HOODED PUFFER JACKET - Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

a tu jest dziewczęca:
Jackets - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

Ostatnia edycja:
są fajne po 89 zł:) mierzyłam nawet Karolkowi, ale jeszcze się wstrzymamy, bo może będą jakieś ciekawsze:)

edit:
mierzyliśmy tę:
HOODED PUFFER JACKET - Jackets - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

Moja mama kupiła Frankowi wczoraj taką:-D Ale też zastanaiwam się, czy nie będzie jeszcze czegoś ciekawszego, jakichś zestawów czy czegoś w tym stylu. Na szczęście można oddać przez miesiąć, a we wrześniu pewnie będzie już wiadomo co jest. W zeszłym roku przegapiłam właśnie fajne Zarowe kurtki, bo były właśnie pod koniec wakacji...

Moja mama kupiła Frankowi wczoraj taką:-D Ale też zastanaiwam się, czy nie będzie jeszcze czegoś ciekawszego, jakichś zestawów czy czegoś w tym stylu. Na szczęście można oddać przez miesiąć, a we wrześniu pewnie będzie już wiadomo co jest. W zeszłym roku przegapiłam właśnie fajne Zarowe kurtki, bo były właśnie pod koniec wakacji...

już myślicie o kurtkach zimowych???:szok: proszę ja nie chce zimy:(
ale kurtka fajna:)tzn wygląda na ciepłą:)

ja na pewno zakupię Tochaczowi zarową kurtkę, i rzeczywiście chyba trzeba się pospieszyć bo lada chwila zabraknie, też zauważyłam, że przychodzi jesień/zima to wszystko już wykupione

reklama
Elwiwas, ja kupilam ostatnio 5 -pieluchomajtki i mi się nie podobaja. Wczesniej uzywalismy pieluchomajtek 4 i były ok, ale ostatnio staly sie za wąskie. Kupiłam 5 a one tylko dłuższe są, a niewiele szersze...Przynajmniej pośladków aguski nie ogarniają..... Takze poki co jedziemy na Dada

Do góry