reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
martina mój ostatnio boi się piorącej pralki, tzn patrzy przez chwilę, a potem ucieka.. hmm

martina mój ostatnio boi się piorącej pralki, tzn patrzy przez chwilę, a potem ucieka.. hmm

mój jak włączam pralkę to też trzyma się mnie kurczowo:-) ale potem już obserwuje jak się bęben kręci:-) Natomiast najlepiej lubi bawić się jak pralka nie chodzi, wystarczy otworzyć mu drzwiczki i dziecka nie ma, wkłada, wyciąga pranie, zamyka, otwiera:p rośnie mi pomoc domowa :p (tak to sobie tłumacze:p)

reklama
nikita- ja mojemu dużo zabawek zrobiłam, do pudełka z herbatki hippa wsypałam ryż zakleiłam, trzy pudełeczka, którew kiedyś służyły na zamrażanie zupek są kolejnymi zabawkami, w jednym malutki makaronik, w drugim większy, i największy - przez co są różne dźwięki i wyobraźcie sobie, że Dorian je bardzo lubi :)
teraz obmyślam plan żeby zrobić mu takiego małego człowieczka z włosami, zamkiem, guziczkami i sznurówkami :) bo bardzo dobrze mu idzie zasuwanie zamka w bluzach:)

Do góry