reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Aga, u mnie w domu zawsze na urodziny był prezent i mimo że mała na okrągło coś dostaje, to najwyraźniej rodzice zaszczepili mi tą tradycję ;) i już kupiłam :)

Malina, ten stolik boikido też chce kupić Jagodzie, ale może następnym razem. najpierw podpytam was czy sie sprawdza ;P

Muszę wybrać Cypciowi jakiś prezent na roczek od pradziadków, dają kasę i coś trzeba kupić, przeglądałam allegro i znalazłam coś takiego QUICK SMART - JEŹDZIK 4 KOŁA - odpychacz- ŻÓLTY (1588296752) - Aukcje internetowe Allegro zastanawiam się czy warto w coś takiego zainwestować? ;-)
Podoba mi się, może też taki sprawię Jaśkowi...

Chrupcia - a Prezes nie jest zainteresowany tym stolikiem teraz? wprawdzie w opisach jest to zabawka 18m+, ale pomyslałam, że Tochę zainteresuje już teraz
Fajny ten stolik:)

Ale mi dajecie natchnienie do prezentów:DD

no i teraz nie wiem co zrobię jak w niedziele bedzie chłodno, przygotowałam Mai sukienkę z krótkim rękawem a teraz tak myślę ze my mamy same bluzy i teraz muszę kupić jej sweterek rozpinany...
Jak dziś popatrzyłam po sklepach a byłam w 3 to najtańszy 48zł:(

hmmm, u nas w takich zwykłych sklpeach sweterki po 25-30 zl są. Wzory pozostawiaja wiele do zyczenia zwykle ale da sie cos xzasem wyhaczyc fajnego.
A może zamiast sweterka bodziak na długi rekaw pod spód? Bedzie pasowac?

Nataliak-ekstra ta bluza ;)

Powaliły mnie wasze listy prezentów - wow!!!! Agusia ma 4 pudła zabawek, z czego my kupilismy jej dosłownie z 5-7 szt, reszta to prezenty ;) Do tego cała półka ksiazeczek - to juz moja zasluga. Ale zwykle to zabawki po kilka - kilkanascie zl. Nikita - ilosc zabawek nie swiadczy o tym czy dziecko ma sie czym bawic czy nie. Ja kupuje małej niewiele zabawek, ale staram sie zeby były róznorodne i rozwijajace wyobraznie i sprawnosc. Aktualnie od dluzszego czasu hitem absolutnym sa kubeczki z IKEA - 6 zl chyba kosztowa\ly, a mala potrafi sie nimi pol godziny bawic.

Powaliły mnie wasze listy prezentów - wow!!!! Agusia ma 4 pudła zabawek, z czego my kupilismy jej dosłownie z 5-7 szt, reszta to prezenty ;) Do tego cała półka ksiazeczek - to juz moja zasluga. Ale zwykle to zabawki po kilka - kilkanascie zl. Nikita - ilosc zabawek nie swiadczy o tym czy dziecko ma sie czym bawic czy nie. Ja kupuje małej niewiele zabawek, ale staram sie zeby były róznorodne i rozwijajace wyobraznie i sprawnosc. Aktualnie od dluzszego czasu hitem absolutnym sa kubeczki z IKEA - 6 zl chyba kosztowa\ly, a mala potrafi sie nimi pol godziny bawic.

Zdecydowanie nie świadczy- Francisław najlepiej się bawi w marudzenie:-p

jak tak Was czytam to widze ze Lilka ma najmniej zabawek, 1 nieduże pudło

i bardzo dobrze, ponoć 12 sztuk zabawek dla dziecka do jest max..
u nas Tomek nie powinien mieć większej ilości, bo nie może sie skoncentrować, dlatego na widoku ma ze 3-4 zabawki, raszta schowana, no i masa ksiązeczek, bo uwielbia ksiązeczki

Malina kubeczki z ikei masz na mysli te co taką ala rakietę tworzą po złożeniu ;-) u nas to jest hitem ostatnio :D

reklama
i bardzo dobrze, ponoć 12 sztuk zabawek dla dziecka do jest max..
u nas Tomek nie powinien mieć większej ilości, bo nie może sie skoncentrować, dlatego na widoku ma ze 3-4 zabawki, raszta schowana, no i masa ksiązeczek, bo uwielbia ksiązeczki

Malina kubeczki z ikei masz na mysli te co taką ala rakietę tworzą po złożeniu ;-) u nas to jest hitem ostatnio :D
a dokładnie te :-)

Do góry