reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
My na roczek Filipkowi kupiliśmy zebrę skocza z FP, taką jak pokazywała wcześniej Wonka. Zabawka na prawdę fajna, małemu się podoba a mi jeszcze bardziej:p hehehe

Od jednych dziadków na roczek dostał taką zabawkę: RAKIETA SORTER VTECH 129/ACD (1590023696) - Aukcje internetowe Allegro
troszkę podobne do garnuszka na klocuszka, który ma ale ta rakieta tak mu się spodobała że nie chciał żadnej innej zabawki, więc wzięliśmy ją:)

A od innych gości to myślałam jeszcze o takim namiocie jak wklejała Afi, o piaskownicy, huśtawce do ogrodu i o rowerku:) Poczytuje jakie Wy macie pomysły i zbieram info:)

JustMe,Corina
mam pytanie odnosnie wozka i'coo,moze ja jakas niekumata jestem,ale czy wy macie jakas blokade,ktora by przytrzymywala po rozlozeniu ta czesc budki rozsuwana na zamek?bo to tak srednio dziala u mnie:baffled:tzn nie trzyma sie:dry:

wonka ja mam model 2009 takze u mnie tego bajeru z dodatkowo odpinana budka nie ma:-(

JustMe5 ee nie jest taki zły- typowy złomek ;-)
my mamy a'la mini morris ;-)
o taki: czerwony ~~JEŹDZIK MINI MORRIS MUZYKA ŚWIATŁO DŹWIĘK~~ (1575211714) - Aukcje internetowe Allegro

młody podjarany melodyjkami ;-)

Uuuu, grubo!!!!:-D

Ja już widziałam złomka na żywo, w Smyku (tylko tam oczywiście dużo droższy, kosztował 200 pln) i pomimo, że jest "brzydalem" to strasznie nam się spodobał!:) Na wyjeździe Francisław jeździł na takim samym- tylko Zygzaku i był zachwycony.

no nie Młody Franio bedzie miał komóre w bryce:):):-D

A jak!:-D Bez fury i komóry nie ma życia!!:-D

reklama
Do góry