reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
My na roczek Filipkowi kupiliśmy zebrę skocza z FP, taką jak pokazywała wcześniej Wonka. Zabawka na prawdę fajna, małemu się podoba a mi jeszcze bardziej:p hehehe

Od jednych dziadków na roczek dostał taką zabawkę: RAKIETA SORTER VTECH 129/ACD (1590023696) - Aukcje internetowe Allegro
troszkę podobne do garnuszka na klocuszka, który ma ale ta rakieta tak mu się spodobała że nie chciał żadnej innej zabawki, więc wzięliśmy ją:)

A od innych gości to myślałam jeszcze o takim namiocie jak wklejała Afi, o piaskownicy, huśtawce do ogrodu i o rowerku:) Poczytuje jakie Wy macie pomysły i zbieram info:)

JustMe,Corina
mam pytanie odnosnie wozka i'coo,moze ja jakas niekumata jestem,ale czy wy macie jakas blokade,ktora by przytrzymywala po rozlozeniu ta czesc budki rozsuwana na zamek?bo to tak srednio dziala u mnie:baffled:tzn nie trzyma sie:dry:

wonka ja mam model 2009 takze u mnie tego bajeru z dodatkowo odpinana budka nie ma:-(

JustMe5 ee nie jest taki zły- typowy złomek ;-)
my mamy a'la mini morris ;-)
o taki: czerwony ~~JEŹDZIK MINI MORRIS MUZYKA ŚWIATŁO DŹWIĘK~~ (1575211714) - Aukcje internetowe Allegro

młody podjarany melodyjkami ;-)

Uuuu, grubo!!!!:-D

Ja już widziałam złomka na żywo, w Smyku (tylko tam oczywiście dużo droższy, kosztował 200 pln) i pomimo, że jest "brzydalem" to strasznie nam się spodobał!:) Na wyjeździe Francisław jeździł na takim samym- tylko Zygzaku i był zachwycony.

no nie Młody Franio bedzie miał komóre w bryce:):):-D

A jak!:-D Bez fury i komóry nie ma życia!!:-D

reklama
Do góry