martina969
Filipowa mama
my mamy ten namiot z pierwszego linka,jest bardzo fajny
a gdzie kupiwałaś ten namiot?? Bo bardzo mi się podoba i może komuś podsune pomysł na prezent dla Filipka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my mamy ten namiot z pierwszego linka,jest bardzo fajny
JustMe,Corina
mam pytanie odnosnie wozka i'coo,moze ja jakas niekumata jestem,ale czy wy macie jakas blokade,ktora by przytrzymywala po rozlozeniu ta czesc budki rozsuwana na zamek?bo to tak srednio dziala u mnietzn nie trzyma sie
....zdecydowaliśmy się kupić Francisławowi taki jeździk (w ramach prezentu od teściów):
HIT KIDDIELAND JEŹDZIK CARS AUTA ZŁOMEK CE WAWA (1583830961) - Aukcje internetowe Allegro
wiem, mega brzydal, ale urzekł mnie na maxa!
ooo, ten jest fajny. Brałam go także pod uwagę przy wyborze jeździka
JustMe5 ee nie jest taki zły- typowy złomek ;-)
my mamy a'la mini morris ;-)
o taki: czerwony ~~JEŹDZIK MINI MORRIS MUZYKA ŚWIATŁO DŹWIĘK~~ (1575211714) - Aukcje internetowe Allegro
młody podjarany melodyjkami ;-)
no nie Młody Franio bedzie miał komóre w bryce