reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Ciekawe czy ten długi tunel na 180 cm. może być nie rozkładany w całości, bo chyba bym nie dała rady rozłożyć w chałupie takiego domku na stałe, a zwijać i rozwijać codziennie by mi się nie chciało:)
Ale w ogóle bardzo mi się podoba. Może też coś takiego kupię, tylko z ciut krótszym tunelem:))

reklama
Oleśka, przecież ja mam wielka chatę ;) jakos się zmieści ;P a poważnie, to wydaje mi się że nie składa się go ciężko. bo tunel wystarczy złożyc w stronę namiotu i ju :) i hope so ;P wyjdzie w praniu ;)

No włąsnie Afi, ty chcesz taką chałupkę u siebie w mieszkaniu rozłożyć? Podziwiam. Ja u siebie mam tak mało miejsca że więcej już nie chcę go marnować. No i nadal nie wiemy co kupić Dianie!

przecież to dla Jagody. a ja wcale nie mam takiego małego mieszkania. domek bedzie stał w Jagody pokoju i nie widze problemu aby go wieczorem złożyć ;)

ja chcę ten namiot na wakacje do ogrodu:) U dziadka jest duży garaż, także tam będę upychała na noc;)

Fajoski!!!:tak: Ja kupiłam taki zwykły przed wyjazdem na majówkę i nawet go nie rozpakowaliśmy:-D

Ekstra są te domki!!! Zachowam sobie linki i pewnie za jakiś czas kupię Francisławowi. W ogóle nie wpadłabym na taki pomysł!

marzena właśnie doczytałam, ze niby ogrodowa, ale niziutka jest, ale na jeden sezon będzie super :-)

afi to pierwsze jest extra!
a to drugie też super, u nas akurat miejsca brak, ale może do ogrodu za rok bym coś podobnego kupiła..

JustMe,Corina
mam pytanie odnosnie wozka i'coo,moze ja jakas niekumata jestem,ale czy wy macie jakas blokade,ktora by przytrzymywala po rozlozeniu ta czesc budki rozsuwana na zamek?bo to tak srednio dziala u mnie:baffled:tzn nie trzyma sie:dry:

reklama
Do góry