reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
W tej chwili wyświetla się link do suwaczka, wklej ten kod BBcode w okienko sygnatury, ono jest podobne do tego do pisania posta. Próbuj, pisz posty i sprawdzaj aż się uda, potem możesz pousuwać swoje zbędne posty

No to kobietki chwale się tym co w czwartek kupiłam:-)
I jak Wam się podobają te słodkości???
Część ubranek jest większa tak akurat na następną zimę:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 43
  • 3.jpg
    3.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 40
  • 6.jpg
    6.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 36
normalnie cukierkowa panienka he he
powiedz gdzie to kupiłaś i jaki wyszedł Ciebie koszt? bo ja to mam chyba więcej używanych ciuszków :blink:

Faktycznie wszystko jest różowe ale takie ciuszki to albo są niebieski albo różowe wielkiego wyboru nie było...;)
Te większe ciuszki kupiłam w galerii na wyprzedazy,część udało się mi dostać po przecenach...bo akurat likwidowano sklep i na koniec zrobili duże promocje ale 2 kompleciki zapłaciłam jak za buraki...trochę drogie ale śliczne:)
Niestety ja nie mam używanych ciuszków...bo nie mam po kim.
W rodzinie i u znajomych same chłopaki.

też zauważyłam,że w sklepach jest właśnie najwięcej różowych lub błękitnych ciuszków.
ja używane mam z lumpeksu lub z allegro jakieś zastawy kupowałam :tak:

A ja dumna mamusia dzisiaj kupiłam pierwsze ubranka dla mojego maleństwa... byłam w C&A i były fajne przeceny...
kupiłam:
jeansy na 68
sztruksy na 74
dresy na 62
gdy uda mi sie zrobic fotkę to wam wrzucę:-D

reklama
Dziewczynki pytanie:

czy butelki Tommee Tippy pasują do sterylizatora i podgrzewacza Aventu?

Z Antosiem mam caly zestaw Aventu - ale butelki sa juz takie zniszczone. Antos tych najwiekszych uzywa do dzis :( teraz chcialabym butelki i smoczki TT, ale nie wiem czy nie bedzie sie to wiazac ze zmiana sterylizatora i podgrzewacza czego chcialabym uniknac...

Kto wie - niech sie podzieli...

chciałam Wam jeszcze polecić wanienke turystyczną dla tych mam ktore nie boją sie podrózować z dzieckiem.. pamietam ze nam z Antosiem bardzo sie przydawała, szczegolnie, w hotelach gdzie w lazienkach jest prysznic i nie ma za bardzo jak umyc maluszka
http://www.allegro.pl/item862013910_wanienka_nadmuchiwana_jane_duza_promocja_w24h_gls.html

Ostatnia edycja:
Do góry