reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

jesli moge cos doradzic to my hustawke mamy zamontowana na rurce rozporowej w drzwiach,mowie o takiej rurce do podnoszenia sie .wtedy nie trzeba nic wiercic i mozna sobie hustawke przewiesic jak ochota przyjdzie.

U nas to nie przejdzie bo jedna ściana jest owszem z betonu, ale druga jest z karton-gipsu. Także nie ma opcji i nam zostają haki w suficie ;P Zresztą my tam nie mamy drzwi w tym przejściu między pokojem a przedpokojem, także nie ma problemu z framugą :)

Żyrafa jest super! Szkoda, że już miejsca w mieszkaniu nie mamy :(

reklama
nie sądziłam że aż tak Ci nasz dresik w głowie utkwił:pPP hi hi... ale fakt że identyczny, tyle że nasz rozmiar jest 74..... ale cena za takie coś mnie powaliła... wrzuce do obserwowanych sobie i poobserwuje jak to się rozwinie.... dzięki Tysia....

a ja własnie sprzedałam bluzeczke na allegro za całe 8zł:)

wiolan, ten koszmarek snił mi się po nocach ;)

A tak serio jeszcze zapytam - czy Next ma troche zaniżoną rozmarowkę - tzn 80 to takie duże 80? Bo patrze aukcje i jakies te wymiary na 86 baaaardzo duże mi się wydają, a 80 jest tak na teraz do roku?

reklama
Do góry