reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ładnie to tak kopać leżącego???!!!!!

:sorry2::sorry2::sorry2:

agulam nivea coś jak balsam faktor 50 i już się smarujemy, bo siedzimy cały czas w ogrodzie, :-)
na głowie ma czapkę z daszkiem :-p, która co jakiś czas ściąga sobie

U nas identycznie- i z kremem i ze ściąganiem czapki:tak:

Kobitki, wrzucam link do rzeczy, które wystawiłam na allegro, są to rzeczy mojej mamy- i ona podała takie ceny, ale może akurat którejś coś się spodoba. Nówki, albo stan idealny, jutro dorzucę jeszcze super sukienkę z MaxMary i śliczną sukienkę, w której moja siostra była na ślubie- tak na 11-12 lat, bo dzisiaj nie mam już zdrowia:-/

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Malina kupilam jej opaske w h&m ,chyba 6,9 kosztowala.jestem z niej bardzo zadowolona:-)jak bede to jeszcze jedna kupie.U mnie byly tylko we wzoorki,poszukam jeszcze w jednym kolorku

A kapelusz/czapke jak bede kupowala to albo wezme Ole albo tam gdzie mozna wymienic,oddac

dzieki dziewczyny za odp.Nie za wysokie te filtry?:confused:

malina różnie bywa z tą numeracją zależy jaką ma dziecko główkę, moja ma moim zdaniem dużą i rozm 44 jest na nią mały, ale znowu czapeczkę taką ażurową jej kupiłam 44 i jest za duża.

noooo, wróciłam z zakupów:)
Młody jest bogatszy o 3 podkoszulki, jedną bluzkę z długim rękawkiem, jedną bez rękawków, 2 bodziaki i kapelusik. Kupiłam biały, wiązany w h&m za 14 zł, rozmiar 86 (12-18 mies). Jest jeszcze ciut za duży, ale do lata pewnie będzie ok. Ogólnie jest duży wybór kapelusików dla chłopców, ale mniejszy jeśli chodzi o wiązane. W zarze i mothercare mają zapinane na rzepki, ale takie zapinanie jest zbyt łatwe do rozgryzienia dla mojego dziecka, toteż wolałam nie ryzykowac:).
Poza tym w h&m widziałam cudną czapeczkę 'kapitankę' , mierzyłam dziecku i wyglądał nieziemsko, ale zakręciłam się i zapomniałam jej wziąc, więc pewnie w sobotę wrócę po nią. Mówię wam- jest piękna!

reklama
Do góry