Dziewczyny czy któraś ma huśtawkę dla dziecka w domu? Tylko chodzi mi o taką montowaną do sufitu...chcemy kupić Majce na roczek w prezencie i nie wiem którą wybrać, dlatego może macie jakieś doświadczenie w tym temacie i coś polecicie...Wstępnie wybraliśmy tą: Huśtawka 3w1 drewniana do domu ogrodu (1560952568) - Aukcje internetowe Allegro ale już sama nie wiem czy ta będzie ok czy jakaś inna...:/
reklama
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Alis świetna ta huśtawka!!! my mamy podobną do tej z linka, już używamy
HUŚTAWKA MODUŁOWA 3w1 SUPER ROZRYWKA NA CALY ROK (1577721579) - Aukcje internetowe Allegro
HUŚTAWKA MODUŁOWA 3w1 SUPER ROZRYWKA NA CALY ROK (1577721579) - Aukcje internetowe Allegro
Alis świetna ta huśtawka!!! my mamy podobną do tej z linka, już używamy
Tą też oglądaliśmy co podałaś ale wolelibyśmy jednak drewnianą a z drewnianych to ta co podałam link chyba najfajniejsza jest Jeszcze nie przekopałam całego allegro w temacie huśtawek ale muszę się za to zabrać
malina29
Mama debiutująca
a jak się ja montuje??? bo tez się nad nią zastanawiamAlis świetna ta huśtawka!!! my mamy podobną do tej z linka, już używamy
a jak się ja montuje??? bo tez się nad nią zastanawiam
Tak na mój rozum to trzeba kupić haki w jakimś markecie budowlanym i zamontować na nich tą huśtawkę
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
dokładnie :-)Tak na mój rozum to trzeba kupić haki w jakimś markecie budowlanym i zamontować na nich tą huśtawkę
natalia_lila
Fanka BB :)
Dziewczyny, przypominam że dziś w REALu są Huggiesy Premium Mega za 33zł!!
Alis, drewniana huśtawka jest super! bardzo mi się podoba i moim zdaniem powinna być dobra my niestety nie mamy gdzie zawiesić, bo nie mamy takich drzwi 'na przestrzał'... nie wiem jak to wytłumaczyć. mamy wąski przedpokój, a drzwi nie są na przeciwko siebie i jakbysmy powiesili huśtawkę w drzwiach, to przy nieco wyższym bujaniu Jagoda waliłaby w ścianę przedpokoju... więc dostałam od mamy takie ustrojstwo (bardzo podobne)... HUŚTAWKA stojąca 5 kolorów (1573274760) - Aukcje internetowe Allegro brzydkie to... ale Jagodzie sie podoba... :/
Malina, łączę się w bólu w sprawie rowerka...
Malina, łączę się w bólu w sprawie rowerka...
Wonka uk
Fanka BB :)
Tak na mój rozum to trzeba kupić haki w jakimś markecie budowlanym i zamontować na nich tą huśtawkę
jesli moge cos doradzic to my hustawke mamy zamontowana na rurce rozporowej w drzwiach,mowie o takiej rurce do podnoszenia sie .wtedy nie trzeba nic wiercic i mozna sobie hustawke przewiesic jak ochota przyjdzie.
a my na zajaczka nabylismy malej zeberke.jest wniebowzieta,sama sie na nia pakuje i podskakuje
Fisher-Price Bounce & Spin Zebra Green - Tesco.Direct
reklama