reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja rowerek chcem kupic, ale później. Wydaje mi się, że na rowerek z pedałami jest jeszcze czas. Przypuszczam, że zacznie pedałowac ok 1,5 roku, czyli gdzieś po wakacjach, bez sensu kupowac na zimę. Kupię na wiosnę 2012:)

aha, popieram.

Co do koszmarnych rowerkow to rzeczywiscie masakrycznie wygladaja, i badziewie jakich malo. My tez takowy posiadamy i.... mała jest ni zachwycona. A skoro małej sie podoba - zwlaszcza różne melodyjki które włącza się przyciskami plus swiatelka do tego - to najwazniejsze. Ma barierkę, podstawke na nóżki wiec jest bezpieczny. Raczka dla rodziców polaczona z przednim kolem wiec dobrze sie prowadzi. Jedyny minus to obciach niesamowity.
Zaraz wam wrzuce w grupie zdjecie naszego koszmarku - na szczescie nie ma żadnego maszkarona z przodu.

Ale mnie tu zaraz zlinczujecie.......

reklama
ja chyba nie mam problemu rowerowego, przypadkowo pożyczając łóżeczko u dziadków odziedziczylismy rowerek 3kolowy, z rączką z tyłu i koszykiem na zabawki, ma pedały i stopnie do trzymania nóżek na teraz, ohydny jest niesłychanie, ale młody już z dziadkiem dumnie w nim jechal na spacerze, nauczy się z klaksonu korzystać i jak dziadek za wolno prowadzi to titit

hehe! :) cudny jest!

--------------

to była szybka akcja - rowerek kupiony :) o ten PUKY - PUKYLINO PIERWSZY ROWEREK JEŹDZIK 3 kolory (1570201093) - Aukcje internetowe Allegro (kolor niebieski)

wczoraj patrzyłam na to różowe świństwo i tak sobie tłumaczyłam..że jakoś to może przeżyję, jeśli Tośce się spodoba...ale jak mi A. zaserwował arie melodyjek z tego ustrojstwa, to ..... wyszłam z siebie... tam nie ma przycisku by wyłączyć te kociokwiki...trzeba poczekać aż się skończą...boziuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
no więc dziś nie mam wyjścia - będę zupełnie przypadkiem "uszkadzać" mechanizm grający...

czemu ta baba zawsze mi to robi (czyt. teściowa)?????????....:-/

reklama
noo malina poszperaj poszukaj gdzie są baterie i wyjmij :-)
dopóki Tochacz nie wie, że tam gra ;-)
hehe, tylko, że wyjęcie baterii od razu wskaże sabotażystę... a tu chodzi o to by to była "wina producenta" :-)
Malina,turbo mysz rowerowa wymiata!!!!:-D Wrzucisz fotę z trodzinnego spaceru??:-D
ładnie to tak kopać leżącego???!!!!!
kiedys byla taka bajka 'motomyszy z marsa' ;P
to już teraz wiadomo skąd ten design....:p

Do góry