reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Corina nie wiem jak ten smart, ale też zastanawiałam się nad smooby z tych linków, jednak zrezygnowałam jak poczytałam opinie w necie - wszystkie negatywne. Najbardziej na mnie podziałało, że większośc pisze, że ta rączka dla rodzica jest bardzo trudna do sterowania na dłuższą metę i rowerek skręca, a na tym początkowym etapie, jeśli już miałby być rower, to wiadomo że dziecko samo nie poprowadzi rowerka, bo nie pedałuje, musi rodzic. To ja podziękowałam za takie udogodnienia i jednak stawiamy na robala na tym etapie rozwoju, poćwiczy sobie pracę stópkami a później - za rok - porządny biegowiec z pompowanymi kołami jaki wklejała wiolan.

dzieki lenka, ja tez dostalam dzis maila od sprzedawcy tego smoby i napisal ze "rączka jest sztywna lecz można kierować poprzez lekkie odniesienie przedniego koła ( tak jak w wózkach), przednie koło się blokuje aby dziecko nie skręcało kierownicą" to ja dziekuje za takie cos;) i chyba na ten sie zdecyduje Smart trike - Rowerki dla dzieci | Produkty | Fresh bo sposrod innych smart trike-ow ma oparcie i szelki, a wlasnie na bezpieczenstiwe i wygodzie malej najbardziej mi zalezy (poki jeszcze sama nie pedaluje) i dodatkowo pisza ze latwo sie manewruje, a pozniej rowerek przerabia sie i dziecko samo nim jezdzi. ktoras z Was slyszala o nim jakies opinie?

reklama
u mnie na osiedlu chyba każde dziecko ma taki rowerek:) i to akurat dokładnie ten z linka od maliny. Ja też na nie nie mogę patrzec, nawet mój mąż kiedyś wyraził swoje zniesmaczenie, chociaż to mu się nigdy nie zdarza. Pocieszę tylko, że ma wnerwiające i głośne melodyjki:)

Na ten powyżej to sadzą się moi teściowie, małż ma za zadanie wybić im to z głowy.

Corina -- pisząc o robalu miałam na myśli to :
Jeździk- QUICK SMART CZERWONY -rowerek biegowy (1522558812) - Aukcje internetowe Allegro

To w sumie taki jeździko-biegowiec, dla najmłodszych. Nie chcę kupować tych plastikowych jeździków - wielkich samochodów( bo taki to tylko po domu, na podwórko to już za gruba sprawa logistycznie), czy rowerka na którym i tak sam nie pojedzie a ja będę musiała się "narypać" żeby tym posterować. Na spacery będę brała wózek, robala do kosza i na placu zabaw będzie sobie jeździł a jak mu się znudzi, to złożę i wrzucę z powrotem do kosza a dziecia do wózka - np na spanko.

ja chyba nie mam problemu rowerowego, przypadkowo pożyczając łóżeczko u dziadków odziedziczylismy rowerek 3kolowy, z rączką z tyłu i koszykiem na zabawki, ma pedały i stopnie do trzymania nóżek na teraz, ohydny jest niesłychanie, ale młody już z dziadkiem dumnie w nim jechal na spacerze, nauczy się z klaksonu korzystać i jak dziadek za wolno prowadzi to titit

reklama
Do góry