corina
Fanka BB :)
Corina nie wiem jak ten smart, ale też zastanawiałam się nad smooby z tych linków, jednak zrezygnowałam jak poczytałam opinie w necie - wszystkie negatywne. Najbardziej na mnie podziałało, że większośc pisze, że ta rączka dla rodzica jest bardzo trudna do sterowania na dłuższą metę i rowerek skręca, a na tym początkowym etapie, jeśli już miałby być rower, to wiadomo że dziecko samo nie poprowadzi rowerka, bo nie pedałuje, musi rodzic. To ja podziękowałam za takie udogodnienia i jednak stawiamy na robala na tym etapie rozwoju, poćwiczy sobie pracę stópkami a później - za rok - porządny biegowiec z pompowanymi kołami jaki wklejała wiolan.
dzieki lenka, ja tez dostalam dzis maila od sprzedawcy tego smoby i napisal ze "rączka jest sztywna lecz można kierować poprzez lekkie odniesienie przedniego koła ( tak jak w wózkach), przednie koło się blokuje aby dziecko nie skręcało kierownicą" to ja dziekuje za takie cos i chyba na ten sie zdecyduje Smart trike - Rowerki dla dzieci | Produkty | Fresh bo sposrod innych smart trike-ow ma oparcie i szelki, a wlasnie na bezpieczenstiwe i wygodzie malej najbardziej mi zalezy (poki jeszcze sama nie pedaluje) i dodatkowo pisza ze latwo sie manewruje, a pozniej rowerek przerabia sie i dziecko samo nim jezdzi. ktoras z Was slyszala o nim jakies opinie?