reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Afi, co do rowerka biegowego to aby dziecko moglo na czymś takim jezdzić to po 1 musi dosiegać z pozycji siedzacej na nim do ziemi a po 2 musi stabilnie i pewnie chodzic.... inaczej nie ma sensu sadzać malucha na czymś takim, bo i po co skoro np. nie dosiega nóżkami do ziemi i się odepchać nie może.. albo nie może na nózkach utrzymać stabilności to jak równowagi ma się uczyć na rowerku??

przeciez pisalam, ze rowerek biegowy na wrzesien zostawiam z nadzieja, ze Jagoda juz bedzie sprawnie chodzic ;)

nie zaglebialam sie jakos mocno w temat rowerkow ale moge polecic ten smoby ktory kupilismy. ma aluminiowa rame, pasy, wyjmowany i regulowany kij do prowadzenia, blokade kierownicy i blokade pedalow. wg instrukcji jest powyzej 15miesiecy i gdzies znalazlam info ze do 3 albo 4lat, dokladnie nie pamietam. max udzwig to 60kg wiec solidny ;) planowalismy zakup rowerka a pozne lato/wczesna jesien wiec ten bedzie akurat.

722591.jpg

a wsz rowerek ma na pewno aluminiowa rame? bo na stronach decathlonu i na allegro pisza, ze stalowa... jak bedzie za ciezki to nie dzwigne go z Jagoda na czwarte, bo nieporeczny... :/ jak z jego waga? orientujesz sié?

Ostatnia edycja:
reklama
Stasiek jeździł dzisiaj na tym u koleżanki, SAM :-)
oczywiście zachorowałam na niego...

Jeździk PUKYlino,4 kołowy ,pierwszy rowerek KOLORY (1565403643) - Aukcje internetowe Allegro

I co, sam się odpchał i jeździł??

U nas Diana od teściów ma dostać coś ala taki rowerek:

ŚLICZNE ROWERKI ANIMALS - 9 KOLORÓW - NAJTANIEJ (1555454821) - Aukcje internetowe Allegro

Nie widziałam go jeszcze, ale jak dla mnie wydaje się być ok.

.....jak dla mnie "za dużo się dzieje".. ale ważne żeby małej się podobał:)

JustMe - no wiadomo, że tour de pologne to to nie było ale jak na niechodzace dziecko to wypadł jak cudowne dziecko dwóch p...w :p
Siedział sobie i podskakiwał i przesuwał się do przodu i tyłu po czym oczywiście rzucił w kąt bo zobaczył chlebek, który wypluła koleżanka :p (znaczy się córka mojej koleżanki)
Myślę, że za miesiąc dwa będzie idealny.

JustMe - no wiadomo, że tour de pologne to to nie było ale jak na niechodzace dziecko to wypadł jak cudowne dziecko dwóch p...w :p
Siedział sobie i podskakiwał i przesuwał się do przodu i tyłu po czym oczywiście rzucił w kąt bo zobaczył chlebek, który wypluła koleżanka :p (znaczy się córka mojej koleżanki)
Myślę, że za miesiąc dwa będzie idealny.
prezesów?:p

No wiecie, on ma służyć tylko przez rok, góra dwa i to w sezonie wiosenno-letnim, bo potem przesiadamy się na normalny. Teście się uparli to niech im będzie. Ja pewnie bym w ogóle nie kupiła nic takiego.

reklama
to mi niezłą zagwozdkę zrobiłyście z tymi rowerkami, gdy teściowa zdradziła mi, że planuje Tośce na roczek trzasnąć bicykla to pomyślałam, że oszalała, ze za wcześnie...ale może jednak nie/////????

Do góry