reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
hmmm, JustMe rzuciła kiedyś linka z ubrankami dla chłopca, ja dawno temu zalicytowałam i okazało się, że wczoraj wygrałam aukcje... i tym sposobem mamy kolejną parę butów:DDD
zakupoholizm?:p

.........jeszcze się zastanawiasz???:-D:-D:-D

Poka, poka, jakie buty???

Ja też dzisiaj jedne młodemu kupiłam:-p Ale mój to biedak, w porównaniu do Karolka, ma tylko 3 pary:-D

PRZY OKAZJI;-) wpałam na fajny rowerek, niestety, nie tani:

http://www.vipforkids.pl/product.php?id_product=24

1534342460

Ostatnia edycja:
polecam Kettlera, choc tanie nie sa, ale solidnie zrobione:
KETTLER Rowerek Biegowy RUNBIKE Sprint Air Racing (1552630045) - Aukcje internetowe Allegro
nowy ROWEREK BIEGOWY KETTLER AIR PRINZESIN tanio (1560791547) - Aukcje internetowe Allegro
wybierz taki co ma kola pompowane, bo lepsza amortyzacja... Aby siodelko moglo sie regulowac do gory... i żeby byla nóżka do podpierania rowerka, bo wtedy nie będzie leżał na ziemii...

Afi, ten drugi rowerek, nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ma moja Jagoda. Ogólnie jest fajny, ale mam jeden zarzut do niego:(....
jest dłuuugiiiii, przez co moim zdaniem mało wygodny.
Jagody kuzyn ma biegowy, który jest sporo krótszy i łatwiej mu nim manewrować. Pewnie gdybym była wcześniej lepiej zorientowana, to bym kettlera nie kupiła:(
ALE....
Zobaczę, jak Jagoda sobie będzie na nim radzić. W zeszłym roku był dlka niej za ciężki i się zniechęciła, może w tym będzie lepiej:)

Ostatnia edycja:
dzieki za porady w sprawie rowerka :) mam nadzieję, że nie szukam nieistniejącego - lekkiego, krótkiego, z nóżką, na pompowanych kołach i z regulowanym oparciem... ;P
logicznie rozumując pompowane koła i niska waga chyba się wykluczają... straciłam nadzieję, że Jagoda w okolicy wrzesnie spróbuje swych sił na rowerku biegowym, chyba rzeczywiście będzie za mała na giganta z pompowanymi kołami, a na plastikach nie chcę jej kupować... może rzeczywiście poszukam trójkołowca...?

dzieki za porady w sprawie rowerka :) mam nadzieję, że nie szukam nieistniejącego - lekkiego, krótkiego, z nóżką, na pompowanych kołach i z regulowanym oparciem... ;P
logicznie rozumując pompowane koła i niska waga chyba się wykluczają... straciłam nadzieję, że Jagoda w okolicy wrzesnie spróbuje swych sił na rowerku biegowym, chyba rzeczywiście będzie za mała na giganta z pompowanymi kołami, a na plastikach nie chcę jej kupować... może rzeczywiście poszukam trójkołowca...?

Afi, co do rowerka biegowego to aby dziecko moglo na czymś takim jezdzić to po 1 musi dosiegać z pozycji siedzacej na nim do ziemi a po 2 musi stabilnie i pewnie chodzic.... inaczej nie ma sensu sadzać malucha na czymś takim, bo i po co skoro np. nie dosiega nóżkami do ziemi i się odepchać nie może.. albo nie może na nózkach utrzymać stabilności to jak równowagi ma się uczyć na rowerku??

reklama
afi ja zastanawiam się obecnie nad tymi wynalazkami:

Quick Smart Scramble Bug jeździk odpychacz Kurier (1549712071) - Aukcje internetowe Allegro

Jeździk- QUICK SMART CZERWONY -rowerek biegowy (1522558812) - Aukcje internetowe Allegro

Ze szczególnym nastawieniem na perwszy model, bo ma wszystkie koła skrętne. Myśle, że na typowy biegowiec jeszcze za wcześnie, a na takich robalach mogą już się powyżywać. No i można toto złożyć, wrzucić do kosza wózka i zabrać na plac zabaw ;)

Afi, co do rowerka biegowego to aby dziecko moglo na czymś takim jezdzić to po 1 musi dosiegać z pozycji siedzacej na nim do ziemi a po 2 musi stabilnie i pewnie chodzic.... inaczej nie ma sensu sadzać malucha na czymś takim, bo i po co skoro np. nie dosiega nóżkami do ziemi i się odepchać nie może.. albo nie może na nózkach utrzymać stabilności to jak równowagi ma się uczyć na rowerku??

wgmnie Wiolan ma racje.
Dla mojejOli takie rowerki absolutnie sie nie nadaja,nie umie chodzic jeszcze i na takim rowerku nie utrzymalaby rownowagi.I nie maja zadnych zabezpieczen

ale to tylkomoje skromne zdanie;-)

Do góry