reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Nataliak fajny ten rowerek, spojrzałam na allegro, wcale nie jest taki drogi 107 zł znalazłam nówkę :-)
może i my na lato kupimy? hmm

my juz teraz wozilismy nim lene po mieszkaniu, ladnie sie trzymala i strasznie sie cieszyla :) mysle ze latem spokojnie bedzie mozna juz z niego korzystac.

właśnie miaam się ciebie pytać, czy nie buja się Lena na boki.. do pedałów pewnie jeszcze nie sięga? i te nóżki tak w powietrzu wiszą?

Nawet na stronie decathlonu ten Wasz kolor ma właśnie napis Smoby, różowy już go nie ma :p Tak czy inaczej to właśnie ten sam rowerek a że siodełko ma podwyższane to tylko na plus :)

Nataliak a dużo brakuje jeszcze, żeby dosięgała do pedałów? :)bo tam żadnej podstawki chowanej na nózki chyba niema, co? ;P

JustMe synek mojej przyjaciółki w lipcu skończy 2 latka, używa tego zwierzaka do skakania od jakiegoś pół roku i naprawdę świetnie sobie radzi :p W każdym bądź razie nigdy z niego nie spadł ;) :D

OK, nie kwestionuję, że umie, ale może to źle wpływa na stawy, kręgosłup czy coś w tym stylu?? Podejrzewam, że jakby mogli zbijac kasę sprzedając to już młodszym dzieciakom, to by tak robili... no nie wiem, u mnie pewnie 2 lata to byłoby minimum...

reklama
Laski, pisałyście kiedyś o tych zwierzątkach do skakania, znalazłam adnotację, że nie powinny ich używać dzieci poniżej 3 r.ż.:

Zebra Kidzzfarm - pompowany zwierzak do skakania / Zabawki progresywne / Zabawki :: Tublu.pl

(paragraf "bezpieczeństwo")
dzięki, ja kiedyś pytałam, bo tak mi się wydawało, że to wcale nie jest dobry pomysł dla takiego malucha. Ogólnie chyba większośc 'skoczków' to fatalny pomysł, a już na pewno dla niemowlaków.

Do góry