reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

spoko :)
a nie przeglądałaś kartonów, o których pisałaś ostatnio? nie masz tam nic ciekawego?
właśnie przeglądałam, pisałam wcześniej, że dzięki tobie odkopałam sporo ubrań 'na teraz', mam dużo spodenek na 18-24, ale nie będę chyba sprzedawała, bo się nam pewnie na lato dużo przyda.

reklama
ok, do legginsów dorzucę kupon rabatowy do Smyka na 25 zł (przy zakupie ubrań lub butów Coolclub z kolekcji wiosna/lato 2011 za 100 zł do wykorzystania do 20 kwietnia:)

kupilismy ostatnio po raz pierwszy pieluchy z biedronki i musze przyznac ze sa bardzo ok, dorownuja lidlowym.
a u nas niestety się nie sprawdziły, tzn byłam zadowolona z rozmiaru 2, ale 4 u nas porażka, nie trzymały wilgoci wewnątrz i Tosia miała odparzoną pupkę :-(

teraz używamy babydream 4 - dla nas o niebo lepsze

kupilismy ostatnio po raz pierwszy pieluchy z biedronki i musze przyznac ze sa bardzo ok, dorownuja lidlowym.

że co??? A jaki rozmiar? te w żółtym i w różowym opakowaniu była naprawde ok, ale kolejne rozmiary (zielone chyba) to jakas porażka. Mieliśmy jedna paczkę i część wyrzucilam - twarde jak nieheblowana deska. Przerzucilismy sie na BabyDream z Rossmanna - teraz 4 ale chyba kupie tez 4+ na sprobowanie czym sie roznia. W tym rozmiarze Biedronka i Babydream to niebo i ziemia..

jaka cena tych biedronkowych??i ile sztuk??
my na rossmannowskich lecimy już jakiś czas, rozm. 4 i jestem zadowolona, zero odparzeń, miękkie są, dla nas ok :-)

właśnie przeglądałam, pisałam wcześniej, że dzięki tobie odkopałam sporo ubrań 'na teraz', mam dużo spodenek na 18-24, ale nie będę chyba sprzedawała, bo się nam pewnie na lato dużo przyda.

aha, no dobra to jak nic już nie masz dla mnie ciekawego :-p
to biorę to co jest :-p

Ostatnia edycja:
A to chyba że Biedronka zmieniła te pieluszki, bo naprawde były okrobne. Rossmann i Biedronka za szt wychodzi identycznie w przypadku rozmiaru 4.

reklama
Do góry