reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

J ostatnio jak kupiłam dadę to poszły do śmietnika, ale to było we wrześniu, jak dla mnie to za sztywne. Babydreamy miałam okazję kilka razy kupić na wyjściu, pakowane po 2szt, jak mi się dzieć obsrał w CH i nie miałam nic ze sobą. W sumie nawet fajne, ale za grube. Pampki dla mnie najwygodniejsze, choć obecnie lecimy na lidlowych, bo Jasiek ma zmienianą pieluchę co godzinę albo po każdym siknięciu, żeby bakterii nie kisił w gaciach (ma colli). No i moim zdaniem, chyba z tych pozapampersowych najlepsze są te lidlowe - obecne.

reklama
Ja już próbowałam prawie wszystkich pieluch ale żadne nie są w stanie zastąpić Pampersa, moim zdaniem oczywiście. Dla mnie wszystkie inne są za grube ;P

tak sobie przemyślałam sprawę garderoby Tosiny za lato i stwierdziłam brak krótkich spodenek!!!
Olesko, czy Ty nie masz czasem czegoś po Jagódce???
a może kojarzycie, gdzie można kupić coś fajnego?
Kochana, nie mam nic fajnego, poszło do ludzi:((( W sumie dużo Jagoda nie miała, duzo sukienek wzięłaś ty, rampersa odzyskam od kuzynki, to ci go zaklepię.
Bardzo fajne te spodenki kupiłaś.

ja nie przepadam za sukienkami ale przypuszczam ze jak lena zacznie chodzic to zmienie zdanie ;) dziewczynka raczkujaca + sukienka to porazka.
Racja, przy raczkowaniu masakra, ale potem, jak już dzieć chodzi to sweet:)))

Ostatnio kupowałam pampersy za 39,90 w stokrotce.
W leclercu jest dwupak pampersów za 70 zł, jutro jadę chyba kupić.

Ja już próbowałam prawie wszystkich pieluch ale żadne nie są w stanie zastąpić Pampersa, moim zdaniem oczywiście. Dla mnie wszystkie inne są za grube ;P
Moim zdaniem też, choć oprócz pampków używałam tylko huggiesów, ale po 3 miesięcznym używaniu tych drugich, jak wróciłam do pampersów, to byłam w szoku, jakie one są cienkie.

Jeśli mowa o pieluchach to my używaliśmy Rossanowych. Ostatnio jednak nie było mi Rossmana po drodze to wzięłam Dady w nowym opakowaniu i mile sie zaskoczyłam, cienkie i miekkie:tak: a do tego jeszcze nie zdazyło się, żeby coś z nich wyciekło:-D

Jeśli mowa o pieluchach to my używaliśmy Rossanowych. Ostatnio jednak nie było mi Rossmana po drodze to wzięłam Dady w nowym opakowaniu i mile sie zaskoczyłam, cienkie i miekkie:tak: a do tego jeszcze nie zdazyło się, żeby coś z nich wyciekło:-D

my używamy na zmianę dady, tescowych i pampersów

my używamy na zmianę dady, tescowych i pampersów

ja testowałam rossmanowe, bella, huggisy i sleep&play, ale pampers activ baby są jednak najlepsze. Zawsze kupuję na promo, więc nie widzę dużej różnicy pomiędzy pampersami a pieluchami innych marek. Jak dla mnie pampersy są zwykle miększe, cieńsze i delikatniejsze.

reklama
tak tak, jak kupisz pampki na promo, to wcale wielkiej różnicy w cenie nie ma. Te tańsze są z reguły po 50gr za szt. a pampki w promocji - średnio 54 - 56 gr. Tylko trzeba polować, a nie zawsze promocja się trafi

Do góry