reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ej! nie bierz tego do siebie ;) to Włosi mają pokitrane jednostki miar, np. będę za chwilę oznacza kiedyś dojadę na to spotkanie
a kulka lodów to takie zjawisko, że ledwo ogarniasz w wafelku
spoko, no właśnie dlaczego u nas gałki są wielkości wiolanowej kulki gówna a włosi takie duże mają :confused::-D

A u mojego M w pracy kulki lodod sa puste w srodku :( Oszusci :( Chciaz ja i ta je jem za darmo wiec nie powinnam narzekac :)

Ja matę kupiłam w Ysku - też fajna, ale nie taka kozacka jak z Ikei - zwykła biała - tyle, że mi ona bardziej pasuje do brodzika - jest typowo do brodzika w kwadracie - bo krokodyl byłby za długi.

Do brodzika Ikea ma taką fajną kałużę:)

IKEA | Bezpieczeństwo | Bezpieczeństwo w domu | PATRULL | Wkładka pod prysznic

kurna! my hero się poplakał i musiałam wyjąć krokodyla, pokazywałam, że go dotykam i kaczka go dotyka i nikogo nie zjada, a ten wył
jutro spróbuję znowu :/

No coś Ty?????????:-D To pewnie jakby zobaczył wielką zieloną żabę na ścianie, umarł by ze strachu:-D Ja się jej trochę boję:tak:

spoko, no właśnie dlaczego u nas gałki są wielkości wiolanowej kulki gówna a włosi takie duże mają :confused::-D
Zależy gdzie - w Nowym Targu jadlam fantastyczne lody i nakładane nie galkami tylko wagowo takimi łopatkami jak do tortu:-) Na rynku tak się w bramę wchodzi, no i są pyyyyyyszne, prawdziwe lody, np. czekoladowe są z czekolady a nie z lodu i kakao, a bananowe z bananów a nie z wody i sztucznego smaku:-)

Zależy gdzie - w Nowym Targu jadlam fantastyczne lody i nakładane nie galkami tylko wagowo takimi łopatkami jak do tortu:-) Na rynku tak się w bramę wchodzi, no i są pyyyyyyszne, prawdziwe lody, np. czekoladowe są z czekolady a nie z lodu i kakao, a bananowe z bananów a nie z wody i sztucznego smaku:-)

wow ja tez jadalam te lody w
Nowym Targu na rynku ..jak jezdzilam z harcerstwa w gory na Turbacz, ale to bylo jakies 15 lat temu..nadal sa?

reklama

mało się udzielam na tym forum ale to muszę skomentować :) Nikita84 znajdę cię i zabiję!!! :) Jak mogłaś mi o tych lodach przypomnieć??!!! To najlepsze lody jakie w życiu jadłam. Nawet czasami mi się śnią po nocach. I co ja biedna teraz zrobię???? W Nowym Targu będę dopiero w wakacje

Do góry