reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oleska,wysłałam
Friga a będą dobre na wiosnę? My kupiliśmy Samiemu kurtkę na zimę 9-12 m-c i już od miesiąca jest za mała A myślałam że pojedzie w niej jeszcze do Polski a tu trzeba będzie nową kupić specjalnie na ten wyjazd, bo tu to się na pewno nie przyda
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ale śliczne ciuszki, buciki zakupiłyście!
Ja niestety trochę bastuję, bo mam kilka drewnianych srzyń (nataliak widziała) po starszych, tak od roku w górę.
Ale czasami kupię dla poprawy humoru
No taak, nataliak jak zwykle oryginał
Fajny nocnik kubełek, ale ja bym się zastanowiła nad brakiem tego uszka-oparcia pod plecki. Czasami dziecię siedzi na nim dłużej, zanim się nie nauczy. Jednak jakoś podtrzymuje to plecki i mam wrażenie, że jest zdrowsze dla młodego kręgosłupa. Ale to moje skromne zdanie, podparte widokiem siedzących i czasami celowo kiwających się w tył starszych córek.
Ale kto wie, może jest najbardziej ok, nie neguję.
A ja Moje Drogie zakochałam się w wózku teutonia
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: COSMO Teutonia 2011 spacerowy - Zapytaj o duży RABAT
ale drogi chol....
Kupiłam dla małej fotelik w końcu...
O ten
RECARO YOUNG SPORT WERSJA 2.0!!! 2 X GRATIS!!! (1488228553) - Aukcje internetowe Allegro
Ja niestety trochę bastuję, bo mam kilka drewnianych srzyń (nataliak widziała) po starszych, tak od roku w górę.
Ale czasami kupię dla poprawy humoru
u nas zmiana zdania i bedzie arco z hoppop
No taak, nataliak jak zwykle oryginał
Fajny nocnik kubełek, ale ja bym się zastanowiła nad brakiem tego uszka-oparcia pod plecki. Czasami dziecię siedzi na nim dłużej, zanim się nie nauczy. Jednak jakoś podtrzymuje to plecki i mam wrażenie, że jest zdrowsze dla młodego kręgosłupa. Ale to moje skromne zdanie, podparte widokiem siedzących i czasami celowo kiwających się w tył starszych córek.
Ale kto wie, może jest najbardziej ok, nie neguję.
A ja Moje Drogie zakochałam się w wózku teutonia
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: COSMO Teutonia 2011 spacerowy - Zapytaj o duży RABAT
ale drogi chol....
Kupiłam dla małej fotelik w końcu...
O ten
RECARO YOUNG SPORT WERSJA 2.0!!! 2 X GRATIS!!! (1488228553) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
mnie się podoba ten nocniczek, ale też zastanawiałam się czy nie przeszkadza brak oparcia, fajne jest to, że można wyjąc kubełek z nieczystością, anie trzeba całego nocniczka myc
no wlasnie o tym samym pomyslałam jak posta wysłałam - o wyjmowanym środku