reklama
++ Nocnik turystyczny Potette Plus ++ 6kol.EXPR.++ (1476239933) - Aukcje internetowe Allegro a jak Wam się podoba ten turystyczny , jak dla mnie nie głupi. dobry wynalazek
Dziewczyny gdybyście widziały ładne podkolanówki dla Dorianka, tylko gładkie, w paseczki lub z ciekawym motywem ale nie jakieś spajdermeny, samochody , samoloty czy pieski, dajcie znać proszę będą nam potrzebne do łusek. na allegro same badziewne.
i apaszki ... mam fioła na punkcie apaszek u dzieci
i apaszki ... mam fioła na punkcie apaszek u dzieci
justme- co do piżamek podoba mi się ta, oczywiście kolor zielony z dinem justar74 EARLY DAYS PIŻAMKI 18/24m 92/98 różne wzo (1478582287) - Aukcje internetowe Allegro
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
fajne te pidżamki mnie się podoba ta fioletowa oczywiście jeśli chodzi o dziewczynkę
co do nocnika to mielismy dwa typy z oparciem ale zmienilismy zdanie po obejrzeniu 'w akcji' hoppop - jest bardzo stabilny a oparcie bedzie niewygodne dla wiekszego dziecka.
strega nie watpie ze trafil Ci sie uczciwy sprzedawca ale niech to bedzie wskazowka dla innych dziewczyn ktore planuja zakup uzywanych fotelikow. w ogole te nieoryginalne tapicerki to jakis smut...
Dla większego dziecka to już są nakładki gąbkowe na sedes, albo plastykowe z oparciem właśnie.
Moja Ola od ok 15 mies korzystała już z takiego rozwiązania. Mogę podesłać foty
Małż zrobił jej i dał do czytania gazetę większa od niej samej chyba
Ja też miałam obiekcje do nieoryginalnych tapicerek, ale do sprzedaży kilku fotelików przez jednego sprzedawcę już mniej. Przecież może to być komis, który wystawia się też na różnych netowych aukcjach.
Sama przecież wstawiałam coś do komisu i poszło. A czy stacjonarnie, to nie dociekam.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Fajne,
reklama