reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

super. Kase postaram sie jutro wyslac. Dzis ledwo na oczy widze wiec nie podejmuje sie robic przelewow ;/

dzieki ;)

reklama
Dziewczyny gdybyście widziały ładne podkolanówki dla Dorianka, tylko gładkie, w paseczki lub z ciekawym motywem ale nie jakieś spajdermeny, samochody , samoloty czy pieski, dajcie znać proszę będą nam potrzebne do łusek. na allegro same badziewne.

i apaszki ... mam fioła na punkcie apaszek u dzieci :):)

fajne te pidżamki:) mnie się podoba ta fioletowa oczywiście jeśli chodzi o dziewczynkę:)

co do nocnika to mielismy dwa typy z oparciem ale zmienilismy zdanie po obejrzeniu 'w akcji' hoppop - jest bardzo stabilny a oparcie bedzie niewygodne dla wiekszego dziecka.

strega nie watpie ze trafil Ci sie uczciwy sprzedawca ale niech to bedzie wskazowka dla innych dziewczyn ktore planuja zakup uzywanych fotelikow. w ogole te nieoryginalne tapicerki to jakis smut...

Dla większego dziecka to już są nakładki gąbkowe na sedes, albo plastykowe z oparciem właśnie.
Moja Ola od ok 15 mies korzystała już z takiego rozwiązania. Mogę podesłać foty ;)
Małż zrobił jej i dał do czytania gazetę większa od niej samej chyba ;)

Ja też miałam obiekcje do nieoryginalnych tapicerek, ale do sprzedaży kilku fotelików przez jednego sprzedawcę już mniej. Przecież może to być komis, który wystawia się też na różnych netowych aukcjach.
Sama przecież wstawiałam coś do komisu i poszło. A czy stacjonarnie, to nie dociekam.

reklama
Do góry