reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kupowaliście już nocniczki? jeśli tak to jakie?

zwykły, najzwyklejszy za 10 zł. niestey ma melodyjke (Lambade gra!!!!) bo bez melodyjki nie bylo.
Mała poki co cieszy sie i klaszcze w raczki jak załącze jej melodyjke, wrzuca do nocnika zabawki, staje przy nim i zaklada na glowe. Usiedzi max 30 sekund!!! Ale i tak postepy robi bo wczesniej zrywała sie 5 sekund po posadzeniu ;/
Dzis w Pytaniu na sniadanie mówili o uczeniu dzieci korzystanmia z nocnika i pani stawierdzila ze teoretycznie dopiero ok 2 lat ma dziecko świadomosc kontrolowania sowich potrzeb. Powinny dzieci do 3 lat juz w majtki nie sikac w dzien. A w nocy normalne jest moczenie az do 5 roku!!!

u nas zmiana zdania i bedzie arco z hoppop :)

235_01_2989.jpg

superowy jest.. ja o takowym tez pomysle i wtedy do Ciebie o linka się zgłoszę....

dzis dzien zakupowy ...zakupilam fotelik......
( niewazne wykasowalam fotke bo mega wielka wyszla...nie wiem czemu hmmm)

wkleje lepiej linka do aukcji
http://allegro.pl/fotelik-samochod-maxi-cosi-priori-xp-9-18-oryginal-i1478411692.html

W poniedzialek wracam...hmm mam nadzieje, ze wracam do PRacy wiec nie BEde miec czasu na poszukiwania fotelika a chyba mi sie uda i kupie go na spole z siostra bo i jej cora bedzie jezdzic w nim jak moja mama bedzie ja odbierac z przedszkola...jest o 2,5 rou starsza od Mateusz, ale drobinka ...ma 3 lata ale wazy moze z 13 kg wiec beda wspoluzywac fotelik...C alkiem fajnie sie zlozylo heheh

Ostatnia edycja:
reklama
Julita u nas najzwyklejszy nocniczek z 5,9 firma Tega
JustMe, u nas też już i kombinezon i kurtka ciasne, ale ja nie kupuję, mam metodę, kurtka wiosenna i na to kamizelka, mama taką fajną ciepłą i da radę :tak:
a co do butów, Julita ładne te, któe wkleiłaś, kupuj! :-)
elwiwas, Twój link u mnie nie idzie
JustMe fajne te elefanten, chyba się wybiorę do deichmana :-)

Do góry