reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Julita, muszę przymierzyć na Jagodę kurtki z zeszłego roku. Jak będą za małe to je tu wrzucę:)
Ta czerwona jest zostawiona dla Jaśka, bo ogólnie to chłopięca kurtka:)

o tak! one są boskie. Ja kupię Nadii te same/bardzo podobne, tylko śliwkowe :-)

Widziałam! I dziewczęce są jeszcze ładniejsze niż te chłopakowe:tak: No ale cóż, w różowym bucie mój królewicz na miasto chyba nie wyjdzie:-D I fakt, były w dwóch kompozycjach kolorystycznych, jasno-różowe i ciemno-różowe.

jak myślicie opłaca mi się kupić małej kurteczkę jeszcze zimową, bo ten fioletowy kombinezon to ino ino....a jeszcze w sumie tylko marzec i połowa kwietnia może być zimna, a jak patrzyłam na allegro to po prawie 40zł idą takie kurtałki?

Julita, mam ten sam dylemat... Francisław miał fajną kurtkę, ale na 6-9 m/cy i już jest bardzo ciasna. A była super wygodna jak jechaliśmy gdzieś samochodem, albo jak było kilka ciepłych dni... teraz mamy tylko kombinezon i szczerze nienawidzę go w niego pakować:eek: tyle tylko, że taka kurtka byłaby na 2 miesiące tylko..... i też mam dylemat, czy się opłaca....

Julita, ładne te buciki:tak:

Julita, mam ten sam dylemat... Francisław miał fajną kurtkę, ale na 6-9 m/cy i już jest bardzo ciasna. A była super wygodna jak jechaliśmy gdzieś samochodem, albo jak było kilka ciepłych dni... teraz mamy tylko kombinezon i szczerze nienawidzę go w niego pakować:eek: tyle tylko, że taka kurtka byłaby na 2 miesiące tylko..... i też mam dylemat, czy się opłaca....
Niestety to są uroki małych dzieci, ja niestety musiałam kupić kurtkę w rozmiarze 9-12 miesięcy na okres przejściowy i faktycznie posłuży tylko 1,5 miesiąca.Szkoda.że na wyrzedażach nie kupiłam nic w tym rozmiarze:-(

.....Aga, ale gdybyś jej nie kupiła, pewnie nie miałabyś w co jej ubrać, prawda? Bo ja tak sobie myślę, że albo będzie się kisił w kombinezonie, albo będę mu nakładać 3 swetry pod kurtkę wiosenną.....

hehe a Dorian nie miał kombinezonu przez całą zimę, jakoś tak wyszło ;)

a jak Wam się podobają te mokasynki co wklejałam ? czy tylko mnie się podobaja :p

reklama
strega - to pisz po obejrzeniu .... i zobacz czy są jakieś inne, bo zauważyłam, że nie wszystkie rzeczy są na internecie.

Do góry