reklama
strega
Fanka BB :)
strega - to pisz po obejrzeniu .... i zobacz czy są jakieś inne, bo zauważyłam, że nie wszystkie rzeczy są na internecie.
te butki co znalazlm na stronie to mi do chodzenie nie wygladaja...bardziej ozdobne ocieplacze stop, ale moze sie myle
jutro zobacze co tam maja ale z tego co mi swita to poni sie w butach do chodzenia nie specjalizuja
Elwi, nie wiem o które dokładnie Ci chodzi z tych bucików, ale podobają mi się właściwie wszystkie
Strega Podobają mi się te sandałki z Chicco! Najgorzej, że w Wawie Chicco jest chyba tylko w Arkadii teraz.. Strega a ile kosztują?
Strega Podobają mi się te sandałki z Chicco! Najgorzej, że w Wawie Chicco jest chyba tylko w Arkadii teraz.. Strega a ile kosztują?
estragon
mamusia synusia:P
eee tam, typowo chłopięce te sandałki, mnie się bardzo podobająa ja sonie wlasnie przypomnialam ze mam karte na 100€ do chicco..jedne z prezentow na chrzest od kolegow V..i mialam zamiar przeznaczyc na butki..ale nic mi sie nie podoba w katalogu....
sa jakies sandalki ale takie jasne..prawie babskie rzeklabym
Gatwik
strega
no wlasnie nie ma ceny ale jak nic bedzie z 40-50 euro jak nie wiecej..ale poszukam moze cenyw necieElwi, nie wiem o które dokładnie Ci chodzi z tych bucików, ale podobają mi się właściwie wszystkie
strega
hmm to nowa kolekcja i nie znajduje ceny na innych portalach
estragon
mamusia synusia:P
u nas z chicco znalazłam tylko takie:
Chicco.pl - Buciki Dziecięce
i cena przystępna
i coś dla dzieciaczków z kręconymi włoskami:
http://www.sklep.chicco.pl/Produkty/Kosmetyki/173-Szampon_do_włosów_kręconych.html
Chicco.pl - Buciki Dziecięce
i cena przystępna
i coś dla dzieciaczków z kręconymi włoskami:
http://www.sklep.chicco.pl/Produkty/Kosmetyki/173-Szampon_do_włosów_kręconych.html
Ostatnia edycja:
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
kupowaliście już nocniczki? jeśli tak to jakie?
reklama
fajne tylko nie są to do końca ani półbuty, ani sandałki... ale jako dodatkowe, do strojenia maluszka, super