aha czyli ręczny. pewnie duuuużo tańszy jestużywałam Avent isis i teraz tez go kupię,,,naj, naj,naj,,,,,nic nie pekało, ładnie odciagał......elektryczny miała moja kuzynka,,,,,taka różnica że tylko ęką nie trzeba ruszać a przytrzymywać przy piersi i tak trzeba.........więc ja jestem za zwykłym.......polecam AVENT....
reklama
dokładnie chciałam to samo napisać co Ty. planuję tylko karmić piersią, ale na wszelki wypadek kupiłam taką jedną małą 125 chya- noa oczywiście +2 smoczki 1 gratis,a to wszystko za cenę 5, 50 plus przesyłkahmmm.......ja nie kupuje butelek, mam nadzieje karmić piersia bez konieczności butelkowania, ale gdyby,,,,,to raz jeszcze zareklamuję AVENT drogie ale dobre i z kupnem nie ma problemu gdyby była potrzeba...
to mi się udało
a smoczki to nie mam pojęcia jakie... choć powiem szczerze, że chciałabym bez smoczków spróbować, ale czy dam radę??dzidzia chyba mocno uspokaja sie przy smoku... zobaczymy jeszcze
N
nataliak
Gość
A w kwestii butelek powiedzcie ile planujecie i jakie kupić? Ja chciałabym powoli co miesiąć coś tam już kupowac żeby poźniej na raz tak dużo nie wydać i zastanawiam się teraz nad butelkami NUK-a - czy lepsze są takie o anatomiczym kształcie
Zobacz załącznik 191883
czy może te zwykłe
Zobacz załącznik 191884
I ile takich potrzeba - dwie małe, dwie duże?
A i smoczki te wydają mi się w porządku
Zobacz załącznik 191885
lepiej kupić silikonowe czy lateksowe?
ja planuje kupic butelki avent. 125ml i 260ml po jednej sztuce. tak na wszelki wypadek. potem w razie potrzeby dokupie.
co do smoczkow to myslalam najpierw rowniez nad avent ale ostateczna decyzja to tommee tippee. oczywiscie mam nadzieje ze maluch nie bedzie ich w ogole chcial
N
nataliak
Gość
kurcze, ale mi namieszałaś, ale to chyba był ten pierwszy albo trzeci
wtedy pisalysmy o tym pierwszym i ten jest wlasnie najpopularniejszy. ale tak naprawde to nie ma roznicy zadnej wiec mozesz sobie wybrac kolor
a czemu tommee tippee?? czytałaś opinie.? są lepsze, czy jak??ja planuje kupic butelki avent. 125ml i 260ml po jednej sztuce. tak na wszelki wypadek. potem w razie potrzeby dokupie.
co do smoczkow to myslalam najpierw rowniez nad avent ale ostateczna decyzja to tommee tippee. oczywiscie mam nadzieje ze maluch nie bedzie ich w ogole chcial
aha czyli to był ten pierwszy, super, a podasz mi jeszcze kod?? zapisze sobie teraz gdzieś i będę pamiętaławtedy pisalysmy o tym pierwszym i ten jest wlasnie najpopularniejszy. ale tak naprawde to nie ma roznicy zadnej wiec mozesz sobie wybrac kolor
N
nataliak
Gość
aha czyli to był ten pierwszy, super, a podasz mi jeszcze kod?? Zapisze sobie teraz gdzieś i będę pamiętała
g5914
bardzo dziękujęg5914
reklama
N
nataliak
Gość
a czemu tommee tippee?? czytałaś opinie.? są lepsze, czy jak??
swietne opinie. te smoczki sa zrobione z silikonu ktory imituje kobiecy sutek ponoc lepiej niz inne.
butelki tez moglabym wybrac tommee tippee ale avent ma duuuzo lepsze opinie.
cenowo roznicy wlasciwie nie ma.