reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

używałam Avent isis i teraz tez go kupię,,,naj, naj,naj,,,,,nic nie pekało, ładnie odciagał......elektryczny miała moja kuzynka,,,,,taka różnica że tylko ęką nie trzeba ruszać a przytrzymywać przy piersi i tak trzeba.........więc ja jestem za zwykłym.......polecam AVENT....
aha czyli ręczny. pewnie duuuużo tańszy jest :-p

reklama
hmmm.......ja nie kupuje butelek, mam nadzieje karmić piersia bez konieczności butelkowania, ale gdyby,,,,,to raz jeszcze zareklamuję AVENT drogie ale dobre i z kupnem nie ma problemu gdyby była potrzeba...
dokładnie chciałam to samo napisać co Ty. planuję tylko karmić piersią, ale na wszelki wypadek kupiłam taką jedną małą 125 chya- noa oczywiście +2 smoczki 1 gratis,a to wszystko za cenę 5, 50 plus przesyłka :-D:-D:-D:-D
to mi się udało :tak:
a smoczki to nie mam pojęcia jakie... choć powiem szczerze, że chciałabym bez smoczków spróbować, ale czy dam radę??:confused:dzidzia chyba mocno uspokaja sie przy smoku... zobaczymy jeszcze

A w kwestii butelek powiedzcie ile planujecie i jakie kupić? Ja chciałabym powoli co miesiąć coś tam już kupowac żeby poźniej na raz tak dużo nie wydać i zastanawiam się teraz nad butelkami NUK-a - czy lepsze są takie o anatomiczym kształcie
Zobacz załącznik 191883
czy może te zwykłe
Zobacz załącznik 191884
I ile takich potrzeba - dwie małe, dwie duże?

A i smoczki te wydają mi się w porządku
Zobacz załącznik 191885
lepiej kupić silikonowe czy lateksowe?

ja planuje kupic butelki avent. 125ml i 260ml po jednej sztuce. tak na wszelki wypadek. potem w razie potrzeby dokupie.
co do smoczkow to myslalam najpierw rowniez nad avent ale ostateczna decyzja to tommee tippee. oczywiscie mam nadzieje ze maluch nie bedzie ich w ogole chcial ;)

ja planuje kupic butelki avent. 125ml i 260ml po jednej sztuce. tak na wszelki wypadek. potem w razie potrzeby dokupie.
co do smoczkow to myslalam najpierw rowniez nad avent ale ostateczna decyzja to tommee tippee. oczywiscie mam nadzieje ze maluch nie bedzie ich w ogole chcial ;)
a czemu tommee tippee?? czytałaś opinie.? są lepsze, czy jak??

reklama
Do góry