reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Just me a jaki rozmiar tego jeansowego ? bo chyba nie doczytałam;/ ale ty to chyba drobna jesteś więc jak s to na mnie będzie mały:crazy:

reklama
julita - dzizas na ciebie s małe???

justme - zróbmy tak - jak ktos bedzie zainteresowany swetrem to sprzedawaj a ja ew. sobie zmierzę jak sie spotkamy jakbyś jeszcze go miała :-)

Hehehehe, Julita, to samo chciałam napisać- Ty to dopiero jesteś drobinka! Rozmiar żakietu i koszuli: S

Aga, koszulę trudno zmierzyć, bo nie ma żadnych zapięć i tylko się ją zawiązuje, więc nawet nie bardzo wiem jak ją ułożyć do mierzenia...

Ostatnia edycja:
Hehehehe, Julita, to samo chciałam napisać- Ty to dopiero jesteś drobinka! Rozmiar żakietu i koszuli: S

hehe...
a mogłabyś zmierzyć ten żakiet w biuście ile ma???

Chciałam dziś poszukać trochę ubranek dla Mai na allegro, skoro konta nie zlikwidowałam ale ceny są koszmarne, niektóre ubranka są na kształt tego dresu co wstawiłam a ceny olbrzymie nie tylko za ubranko ale i za przesyłkę:(

Ostatnia edycja:
Julita ja myślalam ostatnio o tych cenach przesyłek, bo Estragon też utyskiwala na to,
ja się wkopałam, buty wyprzedawałam swoje, niektóre nówki i wystawiłam przesyłkę ekonomiczną po 9,5 i co ... dupa
znaczek czy co tam 9,5 a gdzie opakowanie? byle koperta bąbelkowa 3 zł kosztuje, i jak buty poszły za 5 zł (a niech idą i tak ich nie noszę) to mi wyszło 2 zł, za 2 zł to chyba lepiej na śmietnik wystawić niż odstać na poczcie z małym dzieckiem, gdzie nikt się nie zainteresuje, że dziecko pier.... ca dostaje z nudów
i niestety teraz u mnie są droższe przesyłki, bo przecież kartonu od butów taśmą klejącą nie owinę

reklama
e bali, skoro taka tanie przesyłka, to niech już będzie karton owinięty taśma klejącą :-D
a czy w kartonie nie są bezpieczniejsze buty, niż w kopercie bąbelkowej?
a z tym dzieckiem nudzącym się na poczcie, to zgadzam się w 100%:crazy:

Do góry