reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kurcze moze ja tez rzeczy po Nicky wystawie,a nie na strych wynosze?

ktora ma kolezanke z terminem na maj?:-)
az zaluje,ze nie jestem taka dobra przekupa jak Oleska:-D ubranka mam naprawde fajne:tak:

ufff JustMe kamien z serca:-D
zglosze sie za 10 cm:-D

jaka ja glupia jestem,ciekawe jak dlugo jeszcze sie bede z tego smiac,zamiast cos z tym zrobic:zawstydzona/y:
no czemuz ten brzuch sie nie wessal czy cus.jak sie go pozbyc...

Żakiet jeansowy ZARA

pics 003.jpgpics 005.jpgpics 001.jpgpics 002.jpgpics 004.jpg

Sweter

pics 010.jpgpics 011.jpg

Koszula ZARA

pics 008.jpgpics 007.jpg

Żakiet skórzany Gino Rossi

pic 001.jpg

Julitka, jaka z Ciebie błyskawica!:-D Żakiet jeansowy za 25 pln odstąpię, a co do skórzanej marynarki to myślałam o cenie 200 pln, bo tak jak piszę, nówka sztuka właściwie i była dość droga.... ale jakby coś musimy najpierw skonsultować z Afi, bo te`ż była zainteresowana.

a mnie sie sweter podobuje :-) po wiele? i jaki rozmiar?

On jest taki "bezrozmiarowy" w sumie.... wymiary:

od pachy do pachy 48 cm (rozłożony na płasko)
długość 100 cm (mierzona od szwa na ramieniu)

Jest generalnie taki "przy ciele", ja mam wrażenie że po prsotu jestem do niego za niska.... 30 pln

reklama
Do góry