reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

mam 2zwykle pajace 74,80rozm 5zł za szt
i 2pajace z h&mu rozm 80, krowiate tzn jeden w łatki, drugi z krówką 15zł szt

przesyłka gratis

czy ktioras jst zainteresowana ?

reklama
no mają, a Ty chyba nie bardzo chcesz takie ;>? Maja takie też gumeczki na piętkach, wic nie zsuwają się. jak chcesz zrobi jutro foto

Laski, robiłam porządek w szafie- czy którakolwiek zainteresowana by była jeansową marynarką z Zary, białą koszulą z Zary wiązaną wokół brzucha, długim, grubym, szarym swetrem?

A. I jeszcze skórzana marynarka Gino Rossi, założona max. 3 razy- źle się czuję w tym kolorze (karmelowy), a to był prezent od mamy...

Ostatnia edycja:
Justme, ale rozmiar, to na biust F jak dobrze pamiętam? ;P

niestety musiałabym sobie mocno wypchać... ;P

...maUpa:-p
Żakiet jest w rozmiarze "S" i właśnie dlatego chcę się go pozbyć, że w biuście słabo się zapina:-p:-p:-p

Żakiet: w ramionach 36 cm
Taliowany, w najwęższym miejscu, w talii właśnie- 37 cm

Koszula też "S"-ka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry