A kto go tam wie U nich podobno nie ma tak że różowe dla dziewczynki a niebieskie dla chłopca. Noszą wszystkie kolory, jaki kto lubiMoże marzy o córeczce
reklama
tysia123
Fanka BB :)
A kto go tam wie U nich podobno nie ma tak że różowe dla dziewczynki a niebieskie dla chłopca. Noszą wszystkie kolory, jaki kto lubi
nie, no spoko, kolor rozumiem. Ale z kwiatkiem???????????????????
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Edziok: ja pikole... ekstra te twoje prezenciki hi hi
a wogóle to ja się tak zastanawiam czym się kierują te starsze od nas osoby obdarowując nas i nasze dzieci taką tandetą.. czy tak dużo ludzi nie ma za grosz poczucia estetyki?? bo przecież w każdej rodzinie znajdą się takie perełki prezentowe...
a wogóle to ja się tak zastanawiam czym się kierują te starsze od nas osoby obdarowując nas i nasze dzieci taką tandetą.. czy tak dużo ludzi nie ma za grosz poczucia estetyki?? bo przecież w każdej rodzinie znajdą się takie perełki prezentowe...
dlatego ja nie cierpie oglądać prezentów przy świadkach; Dorian dostał od mojej cioci na urodziny piękny różowy kaftanik z białym kołnierzykiem + śpioszki do kompletu
Ciocia nie jest stara, ale strasznie staromodna więc przypuszczałam, że da coś co mi się nie będzie podobało. Komplet sprzedałam od razu nie mam więc zdjęcia
Tysia - hahaha jak zobaczyłam ten sweterek to pomyślałam identycznie
edziok - jak dla mnie prowadzisz!
Ciocia nie jest stara, ale strasznie staromodna więc przypuszczałam, że da coś co mi się nie będzie podobało. Komplet sprzedałam od razu nie mam więc zdjęcia
Tysia - hahaha jak zobaczyłam ten sweterek to pomyślałam identycznie
edziok - jak dla mnie prowadzisz!
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Cuuuuuuudne te wszystkie ciuszki:
Niezłą polewkę miałam oglądając zdjęcia
Niezłą polewkę miałam oglądając zdjęcia
reklama