reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
o nie moje drogie, prezentu od mojej ciotki dla Majki żadna nie przebije, 3częściowy dres, z czegoś sztucznego wykonany!!!!, nie wiem jak można w ogóle coś takiego produkować!!
A najciekawsze jest to że jak oglądałam ów prezent to okazało się że jest podarty!jak kiedyś znajdę chwilę i go znajdę to zrobie foto....
A najciekawsze jest to że jak oglądałam ów prezent to okazało się że jest podarty!jak kiedyś znajdę chwilę i go znajdę to zrobie foto....
wiolan
PODWÓJNA MAMA
o nie moje drogie, prezentu od mojej ciotki dla Majki żadna nie przebije, 3częściowy dres, z czegoś sztucznego wykonany!!!!, nie wiem jak można w ogóle coś takiego produkować!!
bez foto nie stajesz do konkursu...
edziook ostatni sweterek jest boski. Zostaaw go. Moze kiedyś mały będzie potrzebował przebrac się za warzywo - normalnie marchewa pierwsza klasa. Tylko mu nać na czapce przyszyjesz
Dżizas, prawie się posikałam i z ubranek Edziook i z tego pomysłu
no ok, my też dostaliśmy jeden koszmarek, zapewniam, ze w rzeczywistosci wyglada gorzej na dodatek bluzeczka to poliester, a ogrodniczki mają poszewkę z materiału mega sztucznego, coś jak papier ścierny:/
a prezent był od znajomej, która ma 1,5 roczną córkę, ciekawe czy swojemu dziecku też zakłada takie sztuczności?
Śliczny komplet ogrodniczki i bluzeczka! Nowe!!! (1422574260) - Aukcje internetowe Allegro
Hahhahaha, ale w aukcji POLECASZ
Nataliak, małż siedzi obok i powiedział, że ten biały sweterek z pieskiem jest fajny
My nie mamy takich hitów, bo niewiele dostaliśmy- czyli są też tego pozytywy;-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
tez sobie o tym sweterku pomyslalam, ze nie najgorszy.. ale skoro piszesz ze material do kitu to zmienia postac rzeczy..byl z obrzydliwie sztucznej szorstkiej wloczki, do kompletu byly spodenki z tego samego, nie sadze zeby chcial w to francislawa ubrac ;P
kurczak1305
mamusia synusia
Buhahaha,musze sie za takimi sandałami zoglądnąć dla Pitka hahhaha
tez sobie o tym sweterku pomyslalam, ze nie najgorszy.. ale skoro piszesz ze material do kitu to zmienia postac rzeczy..
Wiolan, jeszcze BŁAGAŁYBYŚMY obie Nataliak, żeby nam go odstąpiła
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wiolan, jeszcze BŁAGAŁYBYŚMY obie Nataliak, żeby nam go odstąpiła
baaaaaaaaa pewnie bysmy sobie z rak wyzieraly!!!