reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
alis ten dresik czerwony nie jest nagorszy jakby używać go każdego elementu oddzielnie. Ale to chyba dlatego ze kocham wszystko co czerwone ;)

nie wiem, czy to od dziś, ale moja mama kupiła w biedronce basenik taki mały, koło i piłkę dmuchana za całe 10 zł :-)

alis ten dresik czerwony nie jest nagorszy jakby używać go każdego elementu oddzielnie. Ale to chyba dlatego ze kocham wszystko co czerwone ;)

Tysia tu masz rację, bluza jest całkiem ładna z tymi serduszkami ale! to jest taki materiał, że nie założę tego dziecku...jest tak sztuczny, że bardziej się już nie da, żeby chociaż podszewka jakaś bawełniana była...dzieciak zapoci się w tym jak za przeproszeniem świnia :( Ja również kocham wszystko co czerwone ;P

Taaa szkoda że nie widziałyście sweterków jakie Samiemu na drutach zrobiła cioteczna babcia (czy jak to się tam nazywa)
Aż pójdę ich poszukać i fotki zrobię :-D

Znalazłam :-)
DSC09471.jpgDSC09466.jpgDSC09463.jpg
Ten pierwszy komplet to kupiony w sklepie ( uroczy ;-))
Oba sweterki są z tej samej gryzącej wełny i cekinami:confused::confused: Rozmiar na około 4-5 letnie dziecko:rofl2:
dsc09463a.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry