reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dziewczynki, więc ja też wrzucę kilka ubranek, większość jest nowa, Franek ich po prostu nie zdąży nałożyć, może akurat coś, komuś...
Przypominam, że Franek ma 75,5 cm i waży 11,5 kg, takie odnośniki;-)

Body (akurat używane), na metce jest 12-18 m-cy, ale aktualnie jest na Franka dobre na długość, ale w brzuszku.... leciutko ciasne:sorry2: Założone 2-3 razy, 10 pln:

pic 001.jpg

Bodziak CoolClub, nówka sztuka, 74 cm, na Franka byłby teraz akurat, 15 pln:

pic 015.jpgpic 014.jpg

Bluzeczka CHICCO, nowa z metką, moim zdaniem bardziej dla dziewczynki (moja mama kupiła..) 25 pln

pic 009.jpgpic 010.jpg

Ogrodniczki ZARA, nowe z metką, 6-9 m-cy, 37 pln:

pic 007.jpgpic 006.jpg

Załączniki

• pic 005.jpg
    pic 005.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 29
  • pic 017.jpg
    pic 017.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 31
  • pic 003.jpg
    pic 003.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Nie wiem o co chodzi z tymi małymi obrazkami na końcu, to będą ewentualnie ubranka dla Aldonty, bo są już na Frania za małe.. nie mogę tego skasować:-(

C.D.

Bluza CHICCO, nowa z metką, 9 m-cy, kupiona na przecenie za 60 pln, sprzedam za... 40?

pic 018.jpgpic 019.jpg

Koszule wrzucałam już wcześniej, moze wam umknęły, jeśli będą chętne, to odgrzebię, za ile oferowałam, bo nie pamiętam;-) H&M, 4-6 m-cy, ale na Franka byłaby dobra teraz i jets tej wielkości, co ZARA poniżej:

pic 046.jpgpic 044.jpg

Biała koszula ZARA, 6-9 m-cy

pic 042.jpgpic 043.jpg

Bluza Mothercare, stan bdb, 15 pln:

pic 004.jpgZobacz załącznik 319386

Spodenki ZARA, 3-6 m-cy, ale sa wyjątkowo nieduże, myślę ze do 6 m-cy będą za małe, założone na chrzciny i później może ze 2 razy, stan idealny, 15 pln:

Zobacz załącznik 319385pic 016.jpg

Jeansy ZARA, 3-6 m-cy, stan idealny, 15 pln:

pic 013.jpgpic 011.jpgpic 012.jpg

Mam jeszcze kilka ślicznych bluzeczek na 3-6 m-cy, ale padła mi bateria, to wstawię fotki wieczorem.
...do reszty rzeczy wyślę Ci linka na allegro, bo nie ma sensu kopiować zdjęć, jeśli coś Wam się spodoba, to daj znać, oczywiście obniżę dla Was cenę allegrową:)

Załączniki

• pic 001.jpg
    pic 001.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
wow..ale sie rynek ruszyl

Szkoda,ze jestem tak daleko..bo moze na cos bym sie skusila jesli w obiegu teraz kolekcja meska .-))))
Po 1,5tyg w zlowbku doszlam do wniosku,ze mam zapatrzebowanie na wieksza ilosc ubranek...Mateusz tak sie papra biszkoptami,ze dwa kompelty pelnych ubran na dzien schodzi

reklama
Dziewczynki, gadałam z moja kuzynką (siostrą) i powiedziałam, że czekacie na ubranka po jej córci. Powiedziala, że macie sie juz rozgrzewać, bo ona dzisiaj zacznie fotki cykać:)))

Do góry