reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
MAM JESZCZE PROPOZYCJĘ. mOJA KUZYNKA MA CÓRKĘ, KTÓRA W MARCU SKOŃCZY 2 LATA, WIĘC ONA TEŻ MA KILKA FAJNYCH CIUSZKÓW. CHCECIE? TYLKO ONA PEWNIE TROCHĘ DROŻEJ BĘDZIE SPRZEDAWAĆ, CHOĆ PEWNIE NIE AŻ TAK DUZO DROŻEJ...

Oleska pewnie ze chcemy,tutaj wiadomo od kogo,po kim,aprzeciez na ciuchach tez czasami tanio nie wychodzi

Jak znajdziesz to wstaw dla chlopca,siostra wychodzi dzis ze szpitala to juz sama bedzie mogla wybierac

pewnie ze chcemy.
Ciuchow potrzebna mnostwo.Nie wiem jak wasze dzieci ale moja mala odkad przemierza podloge i je niektore rzeczy sama jest przebierana 2-3 razy dziennie. Jakos nie moge patrzec jak sie ubrudzi i tak smiga. Ostatnio na Allegro ez kilka rzeczy fajnych ustrzelilam za grosze. chociaz z tym coraz trudniej...

my tze zise 2-3 razy dziennie przebieramy bo to sie uleje a to pobrudzi na podłodze to ubrudzi jedzonkiem tez mamy tez kupe ciuszków ja najczesciej kupuje w ciucholandzie mam jeden sprawdzony i zawsze te fajne i nie zniszczone mi zostawia :)

reklama
No dziewczyny super to wymyśliłyście !!!

Ja mam dwie babki, które kupują przeważnie ode mnie ciuszki dla synków; osobiście ich nie znam więc gdyby któraś chciała z Was to na pewno mam dwie bluzy, i szary sweterek, niedługo jeszcze kupę innych koszulek bo większość jest już na styk a ja wole jak Dorian ma ciut większe ubrania. Aktualnie waży 10,400kg i chyba do małych nie należy więc gdyby były tu mamy mniejszych synusiów to w niedługim czasie coś tu wstawię.

Do góry