reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

...i jeszcze bluzeczki:

ZARA, 3-6 m-cy, 12 pln:

pics 033.jpgpics 032.jpg

super aplikacja, gitara jest "doczepiona":)

Zobacz załącznik 319543

BENETTON, taki sam rozmiar, taka sama cena:)

pics 035.jpgpics 038.jpgpics 036.jpg

Bodziak GUESS, też 3-6 mcy, stan dobry, mała plamka na łokciu, 8 pln:

pics 034.jpg

Just Me jutro powiem siostrze to sobie cos wybierze.Jesli tespodenki z zary sa Wolne toje chce.Antek ma 4miechy to mysle ze beda ok.Podaj linka na allegro bo po co masz 2 x te sama robote odwalac

Sure, że wolne:) Tylko o które Ci chodzi- ogrodniczki, jeansy, czy te granatowe??
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Estragon, już edytowałam, po 12 zeta:) Tylko weźpod uwagę, że rozmiar 3-6 m-cy, żeby nie były za małe... Jeśli Ci byś się decydowała, to przypominam, że na poprzedniej stronie, jest w tym samym rozmiarze superowa czarna z gitarą, zresztą może tu ją zaraz przekleję.

Body (mierzyłam leżące przodem, zapięte na zatrzaski): w najdłuższym miejscu 39 cm

Bluzeczki mają długość (mierzone po plecach, od ramienia do dołu)
Snoopy: 28 cm
Zara niebieska: 26,5
Zara biała: 27
Zara czarna z gitarą: 30

Ostatnia edycja:
potrzebuję kupic stolik edukacyjny czy interaktywny (czy jak go tam zwał), bo potrzebny nam jest do cwiczeń, najważniejsze, żeby był mały lub składał się do małych rozmiarów. Poradźcie coś, plisss

Kurka dziewczyny ja nie nadazam:-D

Ubranka jak cos to wstawie w nast tyg bo dzis mam ur,jutro imieniny i codziennie po trochu gosci bedzie wiec z czasem problem...

Just me chce te krotkie spodenki zary chrzcinowe;-),bluzke z gitara,aha jeszczesuper ta bluza ale juz chyba zaklepana-ta brazowa zmother.wieczorkiem jeszcze podejrze bo teraz zwalniamkmpa Wikiemu

Oleska daj znac kiedy beda tedziewczece ubranka

Ja to juz nalogowiec z tymi ciuchami,do tego praca w tej branzy.Ale juz damska dla nas

Just me chce te krotkie spodenki zary chrzcinowe;-),bluzke z gitara,aha jeszczesuper ta bluza ale juz chyba zaklepana-ta brazowa zmother.wieczorkiem jeszcze podejrze bo teraz zwalniamkmpa Wikiemu

Spodenki i bluzka odłożone:) A bluza, to masz na myśli tą z kapturem i w paski? Ona jest granatowa, może zdjęcie przekłamuje troszkę kolor:) Paski białe, niebieskie i pomarańczowe:)

JustMe jaki rozmiar tej bluzy?

Aga ja prawie cala chodze po firmowemu:-D bluzki,leginsy,swetry,koszuleitd....co chwila cos przynosze ,raz zaloze lub nie i lezy sobie....i czeka na lepsze czasy:-D

reklama
Rozmiar z metki: 0-3 m-ce, ale Franek nosił ją do 4 miesięcy spokojnie. Dla wszystkiego wymiary:

długość mierzona od ramienia: 28,5 cm
szerokość pod pachami: 27,5 cm

Do góry