reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
i tym oto sposobem ciotka Oleśka uniknęła allegro :-)

i prowizję ominęła.... niezłe.. ale i my skorzystałyśmy....

Normalnie dziewczyny w szoku jestem:))) Jesteście cudne! Kupię fajne ciuchy dzieciakom a potem te pojagodowe Wam znowu sprzedam:)))
Zostały mi 4 rzeczy. Choć cały czas liczę, że któraś z was weźmie tę 17 TUP TUP. Normalnie nówka to jest!! Bardzo twarzowa:)
Ale ze mnie przekupa;)))

przekupiaj:))))

wiolan, prowizja prowizją, ale cieszę się najbardziej, że do obcych ludzi te ubranka nie trafiły, bo może jestem głupia, ale mam do nich sentyment i będę się cieszyć, jak uda mi ię zobaczyć wasze dziewczynki w ubrankach, które znam:)

Tak oleska chce,czyli u mnie 50 za wszystko(5rzeczy).dziekuje :-)

zostaw u Marty a moja szw3agierka odbierze i zostawi kaske

o rany.....ale mnie fajne rzeczy omineły ;/ tak to jest jak sie nie siedzi na bb caly dzien....
Proponuje zeby kolejnym razem umowic sie na wystawianie rzeczy na konkretna godzine zeby kazdy mial szanse.

Sukieniusie cuuuuuuuuuudne ;)

reklama
Tysia, będę jeszcze wam wstawiać rzeczy, więc za jakiś czas będziesz mieć szansę:)

Podsumowując:

wiolan wzięła: 2,3,9,10, 24.
malina wzięła: 4,5,6,13,16,18,23,25,26.
agulam, jak pisała wcześniej:)
Afi, 1, 15.
krewetka: 21, 22 i bluzkę ze spodenkami dzisiaj.
aldonta: 28, 29 - kapelusze:)

Zgadza się? Tak jak pisałam wczoraj, pieniążki mi przelejecie dopiero wtedy jak wyslę i będę wiedzieć ile było za przesyłkę,

Do góry