reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Oleśka1977;6530457]wiolan, te co skopiowałaś? Pierwszą czyli tę w kwiatki, czy tę kopertową?
agulam;6530545]Wiolan te rozowa bierzesz,i te 1 w kwiaty? bo bym sie skusila
ja chcialam te w kwiaty ale myslalam ze Wiolan zaklepala (bo tak niezrozumiale bylo napisane)

Oleśka1977;6531702]Nikt nie brał numerów:
1, 4, 5, 8, 12, 15, 17, 20, 21, 22, 24, 28, 29.
Osobiście uważam, że sukienka ogrodniczka nr 24 jest rewelka, tak samo sukienka 27.

Nikt nie chce numeru 1??? Jest bosko błękitna i leciutka.
ja chcialam:-(ale jak pisalas tego posta to mnie z Wami nie bylo

wiolan;6531706]TOŻ TO JAK NA BAZARZE BYŁO.. 5 MINUT I WSZYTSKO POSŻŁO....
wyedytowałam Ci moje posty o tych ciuszkach i zaznaczyłam które dokładnie.. znaczy ich zdjecia zostawiłam... tą sukienkę dzinsową kopertową...
no wlasnie nie bylo tak dokladnie,bo nawet Oleska sie zamotala;-)

.
afiliacja;6531730]Oleska, ja wezme jednak tę jedynkę :)
:-(,trudno,nie ta ,to inna ;-)

Agulam, buuu, przykro mi:-:)-:)-(
Chyba trzeci raz piszę, POLECAM tę beżową ogrodniczkę. Jest super dopasowana i na lato jak znalazł. Może tę chcesz??? Ja bardzo żałuję, że już podobnej nie mogłam znaleźć i kupić Jagodzie:(

ja chce 27
oleska i bluzke 19 ,nie 18 pomylilam sie
jak da rade to 14 ale chyba malina zaklepala chociaz ja bylam pierwsza :tak:bo ona posta zedytowala;-) tzn napisala ze sie nie zalapala na wyprz ,ja odp ze sie dopiero rozkrecasz a teraz patrze ze jest tam dopisana 14 i inne sukieni

agulam - byłaś pierwsza z ta 14 :-) bierzesz Ty :-)

a ja poproszę jeszcze 4 i 5 i podsumowując, dla mnie: 4, 5 ,6, 13, 16, 18, 23, 25 i 26 - razem 82 PLN, dobrze liczę??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry