reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
fajne te bodziaki,szczegolnie te z myszka:tak:
nie wiem dlaczego,ale nigdy mi nawet na mysl nie przyszlo bodziakow w tesco szukac.
musze naprawic ten blad:tak:

Ja też mam sporo bodziaków z tesco. Szkoda tylko, że bodziaki te nie są zapinane koło szyi - najbardziej mi takie odpowiadają. Lubie też tescowe piżamki/pajace do spania.

bodziaki z tesco

100_3362.jpg

100_3363.jpg

super te w groszki! jak ja lubie groszki a kiedys nienawidziłam grochów!!! a myszka tez fajna, a jaka cena tych i tych?

a ja dzis weszłam do HM i psińco....juz wogóle nic wyprzedazowego, a miałam pewnien pomysł....
ale kupiłam koleżance bluzeczke z tygryskiem tak symbolicznie bo z dziewczynami złozyłysmy sie na leżaczko bujaczek z FP....moja kochana stara ekipa :(

a tesco mam daleko,,,,bu i tego mojego A. to chyba nie wyciągne....moze jak na basen pojedziemy bo to rzut kamieniem....eh..juz to widzę buuu

I kupiłysmy dziś sleep & play.....no nawet nawet juz była próba,,,,wg mnie sa ok tylko pachna bardzo....niby przyjemnie ale mam nadzieje, ze pupy nie podrażnią....tylko cena chusteczek tej serii mnie zabija 12 zeta jak za sensitive w pakiecie 4 z groszami...

Ostatnia edycja:
wonka w tesco sa ciuszki cherokee, f&f i disney, sporo naprawde ladnych rzeczy nie odbiegajacych jakoscia i dizajnem od mothercare czy nexta, cenowo tez wcale nie taniocha poza wyprzedazami.

bodziaki z pierwszej foty to f&f - 2szt za 15zl
bodziaki z drugiej foty to disney - 3szt za 31,90zl

fenkju dobra kobieto własnie sprawdziłam w gazetce na stronce....

a mnie się podobają z obydwóch zdjęc:)

właśnie wróciliśmy z tesco, ale ubranka mimo wyprzedaży i tak są jeszcze drogie

reklama
Do góry