reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majowek

reklama
Nie rozumiem, jak można sprzedawać rzeczy w zestawach.
Mnóstwo razy było tak, że coś mi się podobało na allegro, ale do tego było dołączonych 5-10 kompletnie niepotrzebnych mi rzeczy, a zapłacić musiałabym za wszystkie. Bez sensu.
Już nawet nie zaglądam na takie aukcje.

Ja mam duze uda i drobną górę. Nie kupię żadnego zestawu, który zawiera spodnie, bo muszę je dokładnie ocenić pod względem szerokości w udach i łydkach. Zwykle bluzki w zestawie z pasującymi spodniami będą na mnie za duże albo bluzki OK, a spodnie za ciasne. Pozatym wolę wybrać rzeczy, które mi są potrzebne i nie musieć wyrzucać reszty.

Sweterek autorstwa babci jest fantastyczny! :)
Ten z sowa tez :)

Ja mam laktator elektryczny Medela Swing i bardzo polecam, super sie sprawuje.

Zazdroszcze Wam troszke tych zakupow, ja wszystko mam po starszaku i poza pieluchami i szczotka do wlosow to nie mam co kupowac. No chyba ze wozek rok po roku, ale na razie kupilismy druga spacerowke na wyjscia z dwoma opiekunami i bedziemy probowac sie obejsc bez kombajnu ;) Skusilam sie tylko na komplecik H&M zeby maluch juz nie mial tak absolutnie wszystkiego po bracie, grzechotke i zawieszke Lamaze bo starszy swoje zawieszki uwielbia i watpie zeby im dal nawet za tych 5 miesiecy wisiec spokojnie w wozku lub lozeczku brata ;)
Zobacz załącznik 659787Zobacz załącznik 659788
Zobacz załącznik 659789

Dziewczyny, gdzie na szybko znajdę niezbyt drogie spodnie ciążowe, takie nadające się na święta?
Bo jakoś zapomniałam, że ciążowe to ja mam tylko dżinsy i dresy. :confused2:
Może w C&A coś będzie?
Miałam zamiar kupić używane na allegro już dawno, ale wypadło mi z głowy i dopiero teraz sobie to uświadomiłam.

Nie mieszczę się w spodnie z H&M. W żadne, które dotychczas mierzyłam.:-(
Szukam luźnych spodni (najlepiej takich z kantem, ciemnych), z rozszerzaną nogawką, a tam same rurki (nie do mojej sylwetki).

reklama
Do góry