reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majowek

reklama
Moja też uwielbiała rożek. Mam 3 po niej;-) Jakie piękne rzeczy kupujecie, ciuszki ehh.. a ja wczoraj tylko w sklepach pooglądałam, bo nie znam płci.. ale po świętach biegnę i będę szaleć:tak: póki co kupiłam dresik dla córci koleżanki,mała ma się urodzić ok. 11 grudnia:-)

hej:-)

co do pościeli to ma byc taka :

2-7 tlg. Bettwäsche STARS Baby Nestchen Himmel Himmelstange Inlett | eBay

wiec rozek idealnie pasuje:-)

do tego tez ten ceratkowy przewijak

Wickeltischauflage in 3 Größen 70x50, 70x70, 70x85 Wickelauflage Herzchen Neu | eBay

a na komode mamy zamiar kupić ten taki drewniany przewijak

Wickelaufsatz, Wickteltischaufsatz für Ikea Malm, Mandal & Hurdal Kommode Neu! | eBay

łóżeczko ostatecznie wybraliśmy białe, ale masywne o takie:

SUNDVIK Łóżko dziecięce - IKEA

i materac

VYSSA VINKA Materac do łóżka dla dziecka - IKEA

co do szaf i komód...mamy jeszcze w zanadrzu szafę dwudrzwiową tez z ikea i komodę z tego samego rodzaju jak ta która wczoraj kupiliśmy, ale juz z 3 szufladami :)
Wczoraj generalnie miałam chec kupic 2 takie komody, ale auto mielismy zakupami spożywczymi zapakowane po brzegi i nie było za bardzo miejsca :sorry2:

Czarnulka ja dla synka mam zestaw mebli klups z żyrafa. Tam jest komoda 3 szuflady szafa regał i na ciuchy były szuflady szafa na pieluchy retro we pościel ręczniki kocyki kurtki kombinezony pampersy. Regał kosmetyki bajeczki. Także w jednej komisie może być ciężko pomieścić.
Ja teraz chce kupić ykonane 2 łóżeczka kanapę dużą komodę jaj 2 takie jak pokazujesz i regał bo więcej mi nie wejdzie.lozeczka takie jak ty chce tylko nam ikee 120km od siebie i do auta chyba nie wejdzie

Czarnulka ja dla synka mam zestaw mebli klups z żyrafa. Tam jest komoda 3 szuflady szafa regał i na ciuchy były szuflady szafa na pieluchy retro we pościel ręczniki kocyki kurtki kombinezony pampersy. Regał kosmetyki bajeczki. Także w jednej komisie może być ciężko pomieścić.
Ja teraz chce kupić ykonane 2 łóżeczka kanapę dużą komodę jaj 2 takie jak pokazujesz i regał bo więcej mi nie wejdzie.lozeczka takie jak ty chce tylko nam ikee 120km od siebie i do auta chyba nie wejdzie
No mam czas, więc jeszcze zdążymy dokupić.
W przyszłym miesiącu po wypłacie chce jechać po łóżeczko i po materac bo mamy kupon zniżkowy wiec pomyśle jeszcze czy kupić dodatkowo taką samą komodę :)

Nie wiem jaki macie samochód ale My ta komodę przywieźlismy na tylnej kanapie w bmw, a gdyby tak rozłożyć to by się zmieściło jeszcze łóżeczko z materacem i drugą komoda ;)

Czarnulka hyundai I30. Może jak się siedzenia złoży to wejdzie pogadam z mężem czy da radę przewieźć takie 2 i komody.no ake tez poszukam jeszcze wysyłkowo. Choc w Ikei pewnie taniej będą.

Tyle km chyba nie bardzo. Ja lubię ikee i polecam bardzo ich ręczniki dla dzieci.ha sporo zamawialam drobiazgów na allegro właśnie Ikei te ręczniki lampkę księżyc takie organizery jak kupiłaś (są świetne )u nas pełnią rolę organizer na nożyczki spirytus patyczki do ucha i inne bebiloty.a ta duża przegroda to leżą pampersy.

No ja się nie orientuje... Bo my do Ikea mamy 5km:D
właśnie wczoraj macalam te ręczniki, ale stwierdziłam ze poczekam na płeć :)
Normalnie teraz się napalilam na drugą taką komodę jak szczerbaty na suchary :D

reklama
Haha czarnulka te Twoje teksty to chyba zaczne sobie zapisywać:) z tego co wiem w IKEA jest dowóz ale tylko na terenie miasta w którym stoi:) ja jeszcze mebelkow nie kupowalam ale kupie chyba tylko komode bo więcej mi się w sypialni nie zmieści... A rzeczy sezonowe będę trzymała w swojej szafie i w salonie w szafkach... :)

Do góry