reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majowek

Mam ochotę na którąś z tych bluzeczek i nie wiem, co wybrać!
T-shirty ciążowe
Na początku chciałam fioletowe biedronki, a teraz kuszą białe motyle. :-)
Ceny spore, ale zwykłe bluzki w sklepach nie są wcale wiele tańsze.
Chcę kupić już, żeby jak najdłużej móc w tym chodzić.
I raczej wzór z dzieckiem odpada, bo po ciąży też chcę nosić (dopóki brzuszka nie zrzucę).

reklama
Rukmini też nie mogłabym się zdecydować ;)

Czy któraś z Was ma jskieś doświadczenia ze strojami kąpieliwymi ciążowymi??? Jednoczęściowe bądź typu tankini? Potrzebuje kupić bo w zwykłym już się nie mieszcze :/

Ja nic niestety o strojach kąpielowych nie wiem.
Tankini wydaje się być dobrym rozwiązaniem (najwyżej kawałek brzuszka będzie wystawał w końcówce ciąży), ale nie mam doświadczenia z typowymi kostiumami dla ciężarówek. Może są lepsze.

Właśnie też nic nie wiem wyglądają dziwnie hehe ale może są fajne w rzeczywistości. Tylko że w gre wchodzi tylko zamawianie przez internet to dotknąć i zmierzyć nie można. A w odsyłanie po 10 razy nie chce mi się bawic.

Tej firmy nic nie ma (tzn. są, ale w tych samych cenach). A inne mnie nie zauroczyły.. Chcę coś innego niż "wychodzę wiosną" itd.. Bo takie nosiły moje koleżanki. ;)
Przekopałam już całe allegro. Głównie pod kątem używanych i sporo tańszych rzeczy (kupiłam spodnie za 11 zł i spódnicę ciążową za 5 zł, ciążową bluzeczkę za 6 zł..). Jeszcze muszę jakieś legginsy kupić do łażenia po domu i koniecznie w kolorze, na którym nie będzie widać sierści moich zwierząt. Mam czarne dresy i masakra, tak mi obłażą kłakami,... a są takie wygodne.

KasiaJ82 my mamy pozyczpna fp hustawke bujaczek taka z kilkoma melodiami i predkosciami. U nas sprawdzila sie genialnie za to u szwagierki w ogole i nam oddala na razie.

Strój kąpielowy ? Normalny :)
Góra i dół osobno
Dzis właśnie byliśmy na plaży i No , może wyglądam dla nie których pewnie jak trochę przytyta, choć tylko w brzuchu ;)
Szukasz jakiegoś innego ????

Dobry temat, tez właśnie chciałam kupić jakiś strój kąpielowy dla ciężarówek ale nic nie mogę znaleźć :/ w bikini zle bym sie czuła a w jenoczesciowy boje sie ze nie wejdę albo ze nie będę miała jak oddychać. Chyba ze po prostu większy rozmiar jednoczesciowego...

reklama
verna extra są te ciuszki! :-DWygrałaś w końcu tą aukcje? :-) Zakochałam sie normalnie:-)

dopiero dziś mogłam wejśc na ta aukcje, bo z telefonu nie bardzo chcą mi sie zdjecia pokazywać z allegro:zawstydzona/y:

Przegrałam:( Może to znak, że jeszcze za wcześnie:p A jak gin się pomylił i będzie dziewczynka? :D no trudno, mnóstwo tego, jeszcze trafię fajne ciuszki, może bardziej wiosenno-letnie:D

Magnesia super przewijak, wygodna rzecz:) Domi ciuszki super:D

O strojach kąpielowych nic nie wiem, więc nie doradzę;)

Do góry