reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majowek

Mam ochotę na którąś z tych bluzeczek i nie wiem, co wybrać!
T-shirty ciążowe
Na początku chciałam fioletowe biedronki, a teraz kuszą białe motyle. :-)
Ceny spore, ale zwykłe bluzki w sklepach nie są wcale wiele tańsze.
Chcę kupić już, żeby jak najdłużej móc w tym chodzić.
I raczej wzór z dzieckiem odpada, bo po ciąży też chcę nosić (dopóki brzuszka nie zrzucę).

reklama
Rukmini też nie mogłabym się zdecydować ;)

Czy któraś z Was ma jskieś doświadczenia ze strojami kąpieliwymi ciążowymi??? Jednoczęściowe bądź typu tankini? Potrzebuje kupić bo w zwykłym już się nie mieszcze :/

Ja nic niestety o strojach kąpielowych nie wiem.
Tankini wydaje się być dobrym rozwiązaniem (najwyżej kawałek brzuszka będzie wystawał w końcówce ciąży), ale nie mam doświadczenia z typowymi kostiumami dla ciężarówek. Może są lepsze.

Właśnie też nic nie wiem wyglądają dziwnie hehe ale może są fajne w rzeczywistości. Tylko że w gre wchodzi tylko zamawianie przez internet to dotknąć i zmierzyć nie można. A w odsyłanie po 10 razy nie chce mi się bawic.

Tej firmy nic nie ma (tzn. są, ale w tych samych cenach). A inne mnie nie zauroczyły.. Chcę coś innego niż "wychodzę wiosną" itd.. Bo takie nosiły moje koleżanki. ;)
Przekopałam już całe allegro. Głównie pod kątem używanych i sporo tańszych rzeczy (kupiłam spodnie za 11 zł i spódnicę ciążową za 5 zł, ciążową bluzeczkę za 6 zł..). Jeszcze muszę jakieś legginsy kupić do łażenia po domu i koniecznie w kolorze, na którym nie będzie widać sierści moich zwierząt. Mam czarne dresy i masakra, tak mi obłażą kłakami,... a są takie wygodne.

KasiaJ82 my mamy pozyczpna fp hustawke bujaczek taka z kilkoma melodiami i predkosciami. U nas sprawdzila sie genialnie za to u szwagierki w ogole i nam oddala na razie.

Strój kąpielowy ? Normalny :)
Góra i dół osobno
Dzis właśnie byliśmy na plaży i No , może wyglądam dla nie których pewnie jak trochę przytyta, choć tylko w brzuchu ;)
Szukasz jakiegoś innego ????

Dobry temat, tez właśnie chciałam kupić jakiś strój kąpielowy dla ciężarówek ale nic nie mogę znaleźć :/ w bikini zle bym sie czuła a w jenoczesciowy boje sie ze nie wejdę albo ze nie będę miała jak oddychać. Chyba ze po prostu większy rozmiar jednoczesciowego...

reklama
verna extra są te ciuszki! :-DWygrałaś w końcu tą aukcje? :-) Zakochałam sie normalnie:-)

dopiero dziś mogłam wejśc na ta aukcje, bo z telefonu nie bardzo chcą mi sie zdjecia pokazywać z allegro:zawstydzona/y:

Przegrałam:( Może to znak, że jeszcze za wcześnie:p A jak gin się pomylił i będzie dziewczynka? :D no trudno, mnóstwo tego, jeszcze trafię fajne ciuszki, może bardziej wiosenno-letnie:D

Magnesia super przewijak, wygodna rzecz:) Domi ciuszki super:D

O strojach kąpielowych nic nie wiem, więc nie doradzę;)

Do góry