reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majowek

reklama
Maju, nieźle :-) bardzo ładne te Twoje "wypociny" :-) zazdroszczę, ja kompletnie nic nie szyję. Z rzeczy dla dziecka jak na razie mam tylko wózek.. :-D

Maja sliczne!!! Nie chciało by ci sie czegoś uszyc na sprzedaż?? Bardzo mi się podoba ten organizer na łużeczko. Nie mogę znaleźć takiej pościeli żeby mi się podobała a jednocześnie żeby sprzedawca miał wszytko.

A to moje dzisiejsze zdobycze ale na trochę starszą dzidzię ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1424218088.806733.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424218088.806733.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424218088.806733.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 105
WOW, Maja86 piękności :tak: Ja zawsze marzyłam o szyciu, robieniu na drutach i szydełku i ogólnie, że będę przecież sama mogła wszystko zrobić, ale jakoś nigdy nie udało mi się niczego doprowadzić do końca.

Matik2012, śliczności ;-) Jak tak patrzę na sukienusie dla dziewczynek lub koszulki dla chłopców, to zaczynam się zastanawiać, czy dobrze zrobiłam zgadzając się na kinder-niespodziankę :dry: Może lepiej byłoby wiedzieć, kto tam rośnie i kupować takie cuda... :-D

A to Ty nie wiesz ? Ja bym tak nie mogła , najpierw chodziło mi to po głowie ale stwierdziłam ze muszę pokupować wiec lepiej wiedzieć

No właśnie mój J stwierdził, że wolałby niespodziankę, a ja na początku uznałam, że w sumie mi to nie przeszkadza. Czasami jednak przychodzą myśli, że przydałoby się wiedzieć:-p Na szczęście na początek mamy mnóstwo ubranek, becików i innych pierdół po dzieciach moich sióstr i kuzynek, więc damy radę, a później to już będę szaleć :-D

Ja tez bym nie dała rady nie wiedzieć ;) tymbardziej ze pierwsza dzidzia i muszę pokupować wszystko ;) u mnie juz pierwsze pranie sie suszy ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1424265649.213241.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424265649.213241.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424265649.213241.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry