reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy majowek

reklama
Maju, nieźle :-) bardzo ładne te Twoje "wypociny" :-) zazdroszczę, ja kompletnie nic nie szyję. Z rzeczy dla dziecka jak na razie mam tylko wózek.. :-D

Maja sliczne!!! Nie chciało by ci sie czegoś uszyc na sprzedaż?? Bardzo mi się podoba ten organizer na łużeczko. Nie mogę znaleźć takiej pościeli żeby mi się podobała a jednocześnie żeby sprzedawca miał wszytko.

A to moje dzisiejsze zdobycze ale na trochę starszą dzidzię ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1424218088.806733.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424218088.806733.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424218088.806733.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 108
WOW, Maja86 piękności :tak: Ja zawsze marzyłam o szyciu, robieniu na drutach i szydełku i ogólnie, że będę przecież sama mogła wszystko zrobić, ale jakoś nigdy nie udało mi się niczego doprowadzić do końca.

Matik2012, śliczności ;-) Jak tak patrzę na sukienusie dla dziewczynek lub koszulki dla chłopców, to zaczynam się zastanawiać, czy dobrze zrobiłam zgadzając się na kinder-niespodziankę :dry: Może lepiej byłoby wiedzieć, kto tam rośnie i kupować takie cuda... :-D

A to Ty nie wiesz ? Ja bym tak nie mogła , najpierw chodziło mi to po głowie ale stwierdziłam ze muszę pokupować wiec lepiej wiedzieć

No właśnie mój J stwierdził, że wolałby niespodziankę, a ja na początku uznałam, że w sumie mi to nie przeszkadza. Czasami jednak przychodzą myśli, że przydałoby się wiedzieć:-p Na szczęście na początek mamy mnóstwo ubranek, becików i innych pierdół po dzieciach moich sióstr i kuzynek, więc damy radę, a później to już będę szaleć :-D

Ja tez bym nie dała rady nie wiedzieć ;) tymbardziej ze pierwsza dzidzia i muszę pokupować wszystko ;) u mnie juz pierwsze pranie sie suszy ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1424265649.213241.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1424265649.213241.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1424265649.213241.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry