reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Nom księżniczka moja będzie miała fajniusi rzeczy :-)
Anrus i twoja będzie jak ta lala:-p Ja mam sukieneczki ale od roczku :baffled: Coś teściowa przygięła :-p Same malusie spodnie przywiozła :sorry2:
Moje łózio już przyszykowane, pościel owinęłam folią i wsio :-)

reklama
Kasieńko wózek nie jest tragiczny czy brzydki ale ja mam upatrzony inny a ten dostałam uzywany a ja chcę kupic sama wózeczek.....ale nawet nie chodzi o to że jest używany....troche zniszczony i wole kupic nowy a zostawię sobie fotelik bo można dopiąć i mam do niego taką niby wersje spacerową tzn półleżaczek dopinany więc na lato mi się przyda idealnie tylko jakąś parasoleczkę... a gondola jest zniszczona więc jej nie chce....i w tym problem

To ja tak jak obiecałam po przykładowym ubranku łóżeczka popstrykałm fotki iśpiesze wam pokazać :-), wystrój z dwoma baldachimami jeden od kompletu pościeli drugi babcia uszyła dla wnusi ten szyfonowy:tak:

Anrus superowy pokoik, ja mam nieco ściśnięcie bo malusi pokoik i tam nasza sypialnia też ale damy rade :-)
jejć dziewczyny no poprostu bobma:tak:;-):-):-) napatrzec sie niemoge i normalnie od tego patrzeniana te cudne łożeczka, posciele misie i ciuszki to normalnie juzsie niemoge doczekac az maluszek bedzie w domciu:tak::tak::tak:

Adunia no to wsio jasne:-p;-):tak: wiadomo ze kazda mamusia chce wszystko co najlepsze dla swojego małego skarba:tak::tak::-p a ja dzis dzwoniłam do sklepu i jeszcze nie ma naszego wózia:baffled: ale pani wziela sobie moj nr i bedzie dzwonic jak przyjda:tak::shocked2:

Anrus kącik Milenki zachwycająco ślicznie piękny !!! Normalnie śliczne wyrko i ten kwiatek:happy2::happy2::happy2:
Iwonko u Ciebie tez śliczne wyrko i oczywiście że dacie radę:-) A ciuszki przefantastyczne!!!:-):happy2:

Anrus kącik Milenki zachwycająco ślicznie piękny !!! Normalnie śliczne wyrko i ten kwiatek:happy2::happy2::happy2:
Iwonko u Ciebie tez śliczne wyrko i oczywiście że dacie radę:-) A ciuszki przefantastyczne!!!:-):happy2:
ten Kwiatek to mi się strasznie spodobał były ostatio w Tesko są słodkie , ato już na dzieńkobiet Milenka dostała:-Dpierwszy kwiatuszek dla pierwszej córci:tak:

jejć dziewczyny no poprostu bobma:tak:;-):-):-) napatrzec sie niemoge i normalnie od tego patrzeniana te cudne łożeczka, posciele misie i ciuszki to normalnie juzsie niemoge doczekac az maluszek bedzie w domciu:tak::tak::tak:
Ja też już się nie mogę doczekać kiedy maleństwo bedzie z nami jak dziesiaj tak to wszystko ubrałam to niemogłam się napatrzeć a jutro jeszcze maminka mrzywiezie mi wózeczek i fotelik:tak: bedzie komlet brakuje mi tylko wanienki bo do sklepu u mnie to nie przywieżli zółtej i tak czekam jeszcze

Kupiłam wczoraj karuzelę nad łóżeczko, co opłaciłam kupą łez, bo uprosiłam małża żeby mnie zawiózł do sklepu bobasowego jako że samej mi nie każe, żebym znowu w szpitalu nie wylądowała. I kurcze całą instrukcję dostałam : wchodzisz , bierzesz coś do ręki, do kasy i wychodzimy. Jak pooglądałam ciuszki to stał obok i tupał nogą. Aż zdecydował za mnie że jak juz coś koniecznie muszę kupić to bierzemy karuzele i wychodzimy. No i się pobeczałam po wyjściu ze sklepu że mi nie dał pooglądać. A wcześniej w sklepie z aparatami fotograficznymi musiałam grzecznie stać i się zachwycać !
http://www.dziecko.itl.pl/img//product_1192626047_564655050_ZD.JPG

Z moim jest dokładnie to samo. Ostatnio zostawiam go przed sklepem na ławecce, bo te jego miny przy pułkach z ciuszkami......
Ale karuzela cudo. Bardzo kolorowa. Ja własnie sie rozglądam za czyms takowym.

kachurku bardzo ładna karuzelka, mogę spytać jakiej firmy?? Bo niby mam karuzelki ale wszystkie mają takie blade kolorki. Nie wiem czy jest sens kupować nową ale może jak becikowe dostaniemy..
ech faceci. czasem ich trzepnąć by należało:angry: ja się ciągle kłócę bo chcę aparat cyfrowy, a ten uważa, że nie bo mamy dobry aparat i że on nie lubi zdjęć z cyfrówek.
Sama chce kupić ale wolała bym porządny, a taki kosztuje:wściekła/y: do bani.

reklama
Masiek karuzela to canpol biedronki. Wzięliśmy ją bo właśnie ma takie wyrażne kolorki.Kosztuje koło 70 zł.
A my zmówilismy aparat, właśnie ma dzisiaj przyjś kurier. Jako że wyprawke w większości kupili dziadki udało siętrochę zaoszczędzić i może w końcu T. zrobi mi jakieś porządne zdjęcia ciążowe , no a potem będziemy mieć lepszy model do fotografowania -małego Synka!

Do góry