reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
iwonka ubranka śliczne:tak: łóżeczko też.
My też mamy wciśnięte łóżeczko w sypialni. Chyba będziemy musieli coś poprawić, bo się drzwi od pokoju nie zamykają:confused:

Dzięki Kobietki zę wam się podoba ciesze sie narazie wszystko spowrotem rozebrane i pochowane do szafy :tak:, stwierdziłąm zę dopiero na święta wszystko ubiorę tak jak trzeba jak wytrzymam:-D, do świat

Iwonka widzę zę ty również pokoik na pomarańczowo masz pomalowany ja mam w takim koloże przeciwległe ściany pomalowane do tych przy których jest łóżeczko i na tej drugiej ścianie stoja szafki a my też mamy w tym samym pokoju sypialnię jak narazie do czasu pewnie jak mała podrośnie , a ciuszki sa poprostu rozbrajające cudowności poprostu

a to porcja ode mnie moich ciuchowych rzeczy większość z nexta

reklama
Do góry